Tumblr Segítséég. Hogyan van ez?
Figyelt kérdés
Felraktam már pár posztot de miért van az,hogy senki sem "kedveli" meg semmi? Jó most igazából nem is az a lényeg, hanem az, hogy látják egyáltalán? Szóval amit én kiteszek azt mindenki látja? Vagy csak azok akik követnek? Mert nem igazán értem ezt... :) Segítsetek légyszíí!!:)2015. szept. 27. 10:23
1/3 anonim válasza:
Hát, alapjáraton azok látják, akik követnek (nekik felhozza a dashboard-jukon). De ha tettél tageket hozzá, akkor ha valaki rákeres arra a tagre, akkor ő is látja.
2/3 A kérdező kommentje:
értem köszii:DD
És akkor én miért látom azoknak a posztját akiket nem is követek? (Anélkül hogy rákeresnék valamire)
2015. szept. 27. 12:32
3/3 Lelwut válasza:
Pont azért nem látod, mert nem követed őket. Ha követsz valakit, akkor annak a posztjai jelennek meg a te dashodon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!