Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy javítom ki? Asztalos...

Hogy javítom ki? Asztalos feladat.

Figyelt kérdés

Ma a munka helyen. elcsesztem elég sok anyagot. Pálya kezdő volnék de ez nem mentség.. Az lenne a kérdésem, hogy mit tudnék csinálni a hibával.

4 es fúrószárral átkellet fúrni az anyagot.. De nem mértem alá 1cm.. így rossz helyen van a fúrat, számos munkadarabon. hogyan javíthatnám ki a legszebben a hibáimat hogy szép? legyen.. és ne legyen belőle nagyobb baj.

Előre is köszönöm a segítséget.

Helyesírásért elnézést, nem az erősségem.

2015. szept. 24. 16:49
 1/6 anonim ***** válasza:
körkivágó fúróval csinálj 4-es átmérőjú fa dugókat, kend be ragasztóval, ragaszd bele a lyukakba, aztán a javításokat finom smirglivel csiszold át.
2015. szept. 24. 17:23
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm meglesz :)

Nem lehet nagyon észrevenni a javítást ilyenkor?

a másik meg hogy a tapaszolásnál szebb lesz az eredmény :)?

2015. szept. 24. 17:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem rosszul írtam le.. 2mm es az a lyuk :/

Akkor is ugyan ez a helyzet ?

Csak 1 kis apróka lyuk.. de rossz helyen

2015. szept. 24. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha pontosan ugyanabból az anyagból gyártod a dugókat is, mint amiből a munkadarab van, akkor meg se fog látszani a javítgatás.
2015. szept. 24. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
De azt meg neked kéne tudni, hogy nagy baj-e, ha csak tapaszolod...
2015. szept. 24. 17:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom eldönteni, a főnöknek tetszene-e az a munka, és mit mondana rá. sajnos kiszámíthatatlan, mire fogja mondani, hogy na jó lesz így. de azért ne forduljon elő többet.
2015. szept. 24. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!