Ki az erősebb? egy magyar, vagy egy cigány?
HÁt attol függ milyen az fizikai állapota.
De ilyen ugy se történik mert a cigányok Minimum 3-man mennek egyre.vagy Egy gyenge gyereket vernek meg akkiröl tudják hogy nem erös.
18:59
igaza van, mert a magyar népség, főleg a nők régen sose kűzdöttek, főleg a középkorban. Elkényelmesedtek az évszázadok során.
hát figyu én ebbe ntapasztalt vagyok ami falunkban rom,ák magyarok egyre mennek
és rasszizmus nélkül állapítom meg a kérdést
a romák genetikailag erősebbek gyorsabbak ügyesebbek ellenállóbbak agilisabbak kitartóbbak fogékonyabbak jobb izomfelépítésűűek általában. most lehet fújolni
nem egy eset az amikor egy romagyerek 17 évesen 65 kg al. egy frontális közelharc esetén puszta kézzel intéz el több magyar felnőtt embert. én tudom milyenek a harcban nem egyszer votlam velük diszkóban. akár egy kisseb btermetű cigány is nagyon erős. a konditeremben ahol járok rengeteg nagytermetű izmos magyar férfi van porokkal tápkiegekkel 4-5 év ezésmulttal elért remek fizikummal
na msot van romagyerek aki 2 év 4 hónapja gyúr körülbelűl 20 éves olyan 170 cm lehet 78 kg-al és erőben felülmúlja ezeket az embereket. jár még 4 cigány akik megint csak rohadt erősek pedig egy hónapot járnak egyet kihagynak nem nyomnak semmit látszik rajtuk se port sem kokszot mert 80-90 kg közöttiek. a fiatal romasrác végez olyan gyakorlatokat hogy azokat eggyes ismerőseim szerint a profi sportolók szokták végezni könnyebb súlyokkal
pl egykezes fekvőtámasz 20 kg os súlyzóval a hátán. a romák közelharcban angyobb tehetséggel bírnak nem legyőzhetetlenek de sokkal tehetségesebbek a közelharcban
vegyük alapul a sok sőt rengeteg tapasztalatot. sokan tökölön ültek 14 éves koruktól és utána baracska stb... gondoljatok bele az mennyi bunyó. szerintem forntális közelharcban egy magyar majdhogynem esélytelen egy romával szemben.
pláne hogy a romák ez hülyeségnek hangzik de bizonyos közelharci mozdulatokat pl boksz ütés vagy magasrúgás alapból ösztönösen megcsinálnak ahrck özben pedig egyre vadabbak éserőszakosabbak nem torpannak emg csa kfeltüzelik amgukat.
én thai boxolok és birkóztam taekwondoztam voltak cigányok akik tanultak velem együtt a tehetségükhöz egyszerűen NEM FÉR KÉTSÉG. lehet a rasszista szöveget nyomni de mi esélytelenek lennénk ha nem lennénk okosabbak.
a nagy probléma itt a bátorsggal van
lássuk be hogy az emo t majmoló vagy gétről fajgyűlölködő emberek a való életben egy pofon után beijednek a cigányoktól
itt persze játszhatja bárki a keményet a való életben megijed. még a rendőreitek is félnek sokszot.
mit akartok ti?
white power?
hitler?
anarchia?
felmozdulás?
nem vagytok A HARCRA ALKALMASAK. CSAK A GYŰLÖLKÖDÉSRE ÉS A NÁLATOK GYENGÉBBEK TERRORIZÁLÁSÁRA. ismerem a fajtátokat sosem lesztek külömebb emberek nálunk mi is azt tesszük mint ti csak mi megmerjük tenni a lelketek ugyanolyan kárhozott mint a milyenk. persze mint két népcsoportban van kivétel nekik maximális tisztelet.
Hát, a yugioh kártyák alapján:
Magyar - Erő: 183
Kitartás: 114
Mana: 163
Szerencse kritikus ütésre: 14%
Speciális képesség: Hátranyilazás lóról, rakott krumpli főzés
Cigány - Erő: 198
Kitartás: 124
Mana: 87
Szerencse kritikus ütésre: 19%
Speciális képesség: Zsebtolvajlás, Csapatmunka
Ezek alapján döntsd el te magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!