A sör öregít és a nem sörözéssel sokáig megmarad a "gyerek" arc?
Figyelt kérdés
lehet valaki azért marad "gyerekarcú" mert nem iszik rendszeresen sört? mert én nem iszok és 22éves létemre 17nek nézek és még van pár ilyen ismerősöm2015. szept. 22. 09:17
1/5 anonim válasza:
Persze így van. A vörösbor meg fiatalít. Ha sokat íszol, csecsemőarcod lesz, és később a fogaid meg a hajad is visszahúzódik. Majd elkezd kifejlődni a köldökzsinór...
2/5 A kérdező kommentje:
lepontozás:)
2015. szept. 22. 09:29
3/5 anonim válasza:
Ez így ebben a formában hülyeség.
Az viszont tény, hogy aki rendszeresen és nagy mértékben piál, az a korához képest szarabbul néz ki.
4/5 anonim válasza:
Ez csak genetika semmi köze a sörhöz.. Engem is 25 évsnek néznek és 36 vagyok, és hát megiszom a magamét régóta.
Haverom meg 35 éves de kb 50-nek néz ki, és egyáltalán nem iszik alkoholt, vagy csak néha kis pezsgőt
5/5 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm az értelmes választ ment a kéz :)
2015. szept. 22. 15:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!