Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek mi tévő legyek?

Szerintetek mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
A lány akit szeretek másba szerelmes de én is nagyon szerelmes vagyok belé már 3 éve és tudom már elkellet volna rég felejtenem de nem megy. Nem merem megmondani neki hogy szeretem mert nem akarok emiatt össze balhézni a fiújával és vele mert félek hogy őt választa helyettem. A srác sportos testalkatú és jó képű srác én meg kövér vagyok még izmom sincs és hát a legtöbb ember azt mondja hogy csúnya vagyok. Minden este sírva alszom el mert eszembe jut hogy ő itt is lehetne velem nem pedig a másik sráccal, álandóan felriadok éjjelente mert mindenféle hüyle álmom van. Szeritetek meg mondjam neki mert így nagyon tönkre megyek már az iskolából is kirúgtak emiatt pedig már a végén voltam annak is.(és 1 jó 4 tanuló voltam mindenből)
2015. szept. 21. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Sajnàlom haver, ezen sokan àtesünk... Kösd le magad hobbival, sportolj, talàlj valamit amit szeretsz.
2015. szept. 21. 22:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Tulzottan nem szeretheted, mert itt vinnyogsz ahelyet hogy tennel valamit. Pl: A masik srac izmos, es inkabb vele van...akkor neki ez a fajta jon be, neked eselyed sincs amig nem mesz el sportolni. Es ez csak az elso lepes.
2015. szept. 21. 23:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Jólvan advil akkor elhívom őt valhova malyd nézek helyet és megmondom neki hogy nagyon szeretem. És meglátom mi lessz belőle.
2015. szept. 22. 05:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!