Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért történik ez? Már nagyon...

LoLmAnUsH kérdése:

Miért történik ez? Már nagyon magam alatt vagyok (főleg lányok tudnának segíteni)

Figyelt kérdés

Szóval ott kezdődött az egész hogy még 5.be bele estem egy lányba aki elutasított, 7.be egy másik pedig már igent mondott,ám 2 hét múlva a semmiért dobott (ez belátom az én rossz döntésem volt mert máshogy láttuk a dolgokat,de azt hittem tud változni miattam,mert én is változtam miatta) aztán 8. ba egy lány szintén el utasított,majd rá egy héttel belém esett egyik osztály társam,aki majd a legszebb lány volt az iskolába (gimisek is startoltak rá) de jött a tavaszi szünet,én el akartam hívni valahova hogy találkozzunk,de ő nem jött el és le is mondott rólam,idén nyáron szemeztem egy lánnyal,mosolyogtunk egymásra stb. ám mikor el akartam hívni valahova ő azt mondta hogy nem jöhet,ekkora meg kérdeztem de akkor miért szemeztünk stb a múltkor erre azt felelte hogy "az más volt bocsi"

aztán egy másik lány belém volt zúgva,de szintén dobott,én már nagyon magam alatt vagyok.Nem nézek ki rosszul,de nem vagyok egy szép fiú,eddig folyamatosan változtam amikor dobtak,kerestem hogy vajon hol rontottam el,mivel ez már nem hiszem hogy véletlenből lenne.Egyik lány barátomat meg kérdeztem akiben meg bízok hogy mi a véleménye erről,hogy jó helyre hívtam-e el őket stb.. azt felelte hogy szerinte ez jó lépés volt.Na most,akiben megbízok és el mondtam neki az mind azt mondta hogy nem én hibáztam,de akkor nem értem MIÉRT? csak én lehet ennyire balszerencsés? csak én vonzom ennyire a rosszat? és az a fajta vagyok aki nem akar rosszat senkinek,keresem azt az utat ami mindenkinek jó.Eddig ahogy írtam változtam hogy legközelebb másként csinálom stb. de mostanában már nem tudok egyszerűen csak úgy megváltozni.. azon gondolkodtam hogy a változás és az önbizalom között lehet a gond,szóval: a múltban nem volt elég önbizalmam ezért is változtam,most már azért nem tudok változni mert több önbizalmam van.Szerintetek ez így van? ha nem akkor mi lehet az oka? nagyon nagy szükségem lenne valakinek a segítségére!

2015. szept. 21. 20:33
 1/6 anonim válasza:
Szerinted?
2015. szept. 21. 23:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez most komoly?? valaki értelmesebb választ?
2015. szept. 22. 19:13
 3/6 anonim válasza:
Sajna manapság a lányok sok fiúval összejönnek aztán hamar ki is dobják h később a másik lányoknak azzal dicsekedjenek h mennyire sok fiujuk volt már eddig...tiszta kur***vák...bár nekem még csak barátaim voltak nem voltak párkapcsolataim szóval elképzelni nem tudom h milyen a szerelem,de azért remélem segittettem kicsit! :) Tanács: Csak olyan lánnyal járjál aki visszahúzódóbb,nem nagyszájú és komoly! Általában ezek a kapcsolatok több ideig tartanak...13/l
2015. szept. 23. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a hasznos választ! és ami igaz is,én a visszahúzódókat szeretem szóval akkor meg nyugodtam,bár nagyon rossz tud lenni mikor együtt vagyok egy lánnyal,el vagyunk,és hirtelen be villan egy pár kérdés:vajon ennek hogy lesz vége? vajon ő is el fog dobni? és ami még szomorúbb hogy a legutóbbinál is ez volt és akármilyen jól ki jöttünk,ő még is el dobott.De előbb utóbb úgy is meg lesz az igazi!!!
2015. szept. 26. 16:03
 5/6 anonim válasza:
Szívesen és sok szerencsét :)
2015. szept. 27. 10:34
 6/6 anonim válasza:

Ne keresd majd jön :)

Ráérsz

Bulizz logj a haverjaiddal aztán lehet pont találkozol egy lánnyal :D

2015. okt. 7. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!