Szerintetek hogy tudnám ezt megoldani? (jobb kategóriát nem találtam)
Az a helyzet, hogy ahol lakok itt nincs egy barátom se és semmi olyan ismerösöm akivel szívesen találkoznék vagy beszélnék, kivéve a családot (de még ott se mindenki olyan)
A legjobb barátnöm akivel nagyon megértjük egymást és nagyon jól kijövünk 220km-re lakik az országban és csak néha tudunk találkozni.
Szerintetek hogy lehetne megoldani hogy többet tudjunk együtt lenni? Suli miatt nem tudok akármikor menni csak szünetekben :(
Így egyedül teljesen kikészülök és mindenki csak bánt.. nem jó sehogy se ez..
Ha nem tudod magadhoz költöztetni őket, akkor sehogy.
Keress közelebbi barátokat (is).
Hány éves vagy és merre laksz?
15 vagyok és Pécs mellett lakok.
Én szívesen barátkoznék.. ez nem is rajtam múlik, mások viszonyulnak másképp hozzám mint kéne :(
De én a legjobb barátnömmel szeretnék sokat együtt lenni, vele teljesen jól érzem mindig magam, itthon meg szenvedés az egész..
Én Pécsen lakom :)
Megértem hogy a legjobb barátnőddel érzed jól magad de ő messze van,kellenek más barátok is mert nagyon magányos lehetsz,és az nem túl jó :/
Hidd el ha szerzel barátokat itt a közelben akkor nem is tűnik majd olyan hosszúnak az idő míg találkozhatsz a legjobb barátnőddel. Próbálkozz,és ne félj :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!