Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » SIRDALUD MR 6 mg retard...

SIRDALUD MR 6 mg retard kapszuláról vélemények?

Figyelt kérdés

Az orvosom ezt a receptet írta fel a derékfájásomra (19L).

Egy edzésem húztam meg a derekam. a mellékhatások mellet hallucinációk, máj, vese rosszabbodása és egyéb olyan dolgok vannak ami miatt kételkedem ebben a gyógyszerben.

2015. szept. 21. 16:21
 1/3 anonim válasza:
En felet mertem belole bevenni epp 20 perce.... nekem se tetszik de hatha jobb lesz.
2018. febr. 24. 19:03
 2/3 Joe.38 ***** válasza:
Én beszedtem. Derekam olyankor nem fájt. Utána kialakult egy folyamatos bélproblémám. Most azzal járok gasztroentologushoz. Jó hatással van az izmokra ellazitja. Majd akár gyomorrakot is okozhat. Így mimdenki dömtse el maga beszedi vagy sem. Én a semet választom és más gyógymódot a derekemra, izommerevségre.
2018. júl. 14. 16:55
 3/3 anonim válasza:
Bocsánat, én több mint tiz éve szedem, kéthavonta 1 doboz, napi 1 szem, az eggyik legjobb általános izomlazitó, nekem semmi bajom, de nagyon sokan nem birják mert erös. Igy ezzel tudok mozogni, az őt porcgorong sérvemmel rendesen. Próba, ha biród és használ akkor rajta. Jobbulást kivánok
2023. aug. 24. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!