Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miett csak nekem nem volt még...

Miett csak nekem nem volt még barátom?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok a körülöttem lévő lanyoknak már mindnekinek volt barátja csak nekem nem és sokak szerint nem vagyok csunyabb nálunk vagy mondták már hogy szebb is vagyok csak az a baj hogy kicsit ducibb de nem mindenkinek tűnik fel lehet a fiúknak ez jobban feltunik vagy nem tudom pedig most új iskolába jöttem és megneztek páran de senki se jelölt volna be facebookon vagy írt volna rám vagy szólt volna hozzám és nem tudom mit tegyek olyan rosszul érzem magam ilyenkor hogy a tőlem egy két évvel fiatalabb lányok már legalabb egyszer talakoztak fiúval én meg még soha eggyel sem.
2015. szept. 19. 22:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem szabad siettetni vagy erőltetni. Add magad, legyél ilyen, amilyen most vagy, mert akkor nem azt fogják szeretni, aki valójában vagy. Hidd el, hogy neked is lesz valakid, csak várj még, van időd. Sok sikert! :)
2015. szept. 19. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!