Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Már volt veletek olyan, hogy...

Már volt veletek olyan, hogy menekülnötök kellett?

Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy ki menekült komoly helyzetek elől. Ha igen írjátok le a történetet is :)
2010. márc. 13. 17:33
 1/4 anonim ***** válasza:
hát ez nem tudom komolynak számít-e, de egyszer haverommal átfutottuk a fél várost, egy cigány horda elől :)
2010. márc. 13. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:
A szomszéd sráccal sétálni mentem..és megállított minket két kukás pasi,hogy adjunk nekik pénzt mert,ha nem akkor jól meg járjuk a srác megfogta a kezem és elkezdtünk rohanni mint állat végig futottuk majdnem 4 utcát aztán elbújtunk az egyik lépcsőházban és rá 1-2 órára settenkedve és sietve haza futottunk..
2010. márc. 13. 18:53
 3/4 anonim ***** válasza:
A világháborúban a szomszéd pincéjébe az ostrom alatt,és később karácsonyeste bombázás alatt.Egyik sem volt leányálom,féltünk,hogy nekünk is bajunk esik.Szerencsésen megúsztuk.
2010. márc. 13. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Engem egyszer éjszaka pár részeg srác üldözött autóval. Na akkor úgy éreztem, az életemért futok.
2010. márc. 13. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!