Nőktől! Megszoktátok nézni a székleteteket kakilás után?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 12:59
1/11 anonim válasza:
Igen,tegnap például irgalmatlan nagy kolbász volt!
2/11 anonim válasza:
én fiú vagyok, de most mi számít megnézésnek?
én sohasem szoktam szándékosan bámulni, elemezni, annyi hogy mindenképpen ráesik a szemem. te úgy gondolod ki bámulja hosszan, meg gondolkozik rajta?
3/11 anonim válasza:
egy pillanatra de nem fordítok rá nagyobb figyelmet
4/11 anonim válasza:
mikor huzom le, egy kicsit ránézek és kész
5/11 anonim válasza:
én megszoktam..miután 5 éves koromban valószínűleg egy kutyától lett bélférgem..nem kívánom senkinek...ezért mindíg megnézem,biztos ami biztos..
És az sem elhanyagolható,hogy sok betegség a székletből megállapítható,pl vér vagy véralavadék van benne,túl kemény stb..sorolhatnám...
na de ez azért most nem ugy néz ki hogy guggolok a budi felett és elemzek..csak megnézem hogy minden rendben van e XD
8/11 anonim válasza:
Mindenki megnézi kivétel nélkül, ez egy ösztön.
aki estleg azt irnám hogy Ő tuti nem, az is, maximum nem tudatos, de az 'ellenőrzési reakció' ott is megvan.
9/11 anonim válasza:
Ma még nem nyomtam úgyhogy még nem tudtam megnézni!17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!