Le lehet valakit tiltani Facebookon úgy, hogy ne jelölhessen be ismerősnek?
Szóval jól értem, az merült fel kérdésként, hogy egy ismerőst nem tudsz bejelölni, csak üzenetet küldeni? Ennek csak 1 oka lehet:
1. Lehet hogy úgy állította be magát a facebookon a beállítáaokon belül az adatvédelmen (lehet hogy itt, nemtudom) belül azt az opciót, hogy csak az ismerősök ismerősei jelölhessék be, mint ismerőst.
Hasonló helyzetben voltam én is, amikor valakinek tetszettem Twoon, aztán megtaláltam facebookon, bejelöltem, de pár nap múlva nem tudtam már bejelölni, de lehet csak szimplán letiltott.
Ahhoz, hogy valaki ne találjon mdg téged a facebookon, ahhoz a beállításokon belül a tiltás opciónál beírod annak a nevét, akit nem akarsz, hogy megtaláljon, magyarán szólva láthatatlanná válsz számára, feltéve, ha eddig nem beszélgettél vele korábban, mert akkor látni fogja, hogy letiltottad.
Szóval jól értem, az merült fel kérdésként, hogy egy ismerőst nem tudsz bejelölni, csak üzenetet küldeni? Ennek csak 1 oka lehet:
1. Lehet hogy úgy állította be magát a facebookon a beállítáaokon belül az adatvédelmen (lehet hogy itt, nemtudom) belül azt az opciót, hogy csak az ismerősök ismerősei jelölhessék be, mint ismerőst.
Hasonló helyzetben voltam én is, amikor valakinek tetszettem Twoon, aztán megtaláltam facebookon, bejelöltem, de pár nap múlva nem tudtam már bejelölni, de lehet csak szimplán letiltott.
Ahhoz, hogy valaki ne találjon meg téged a facebookon, ahhoz a beállításokon belül a tiltás opciónál beírod annak a nevét, akit nem akarsz, hogy megtaláljon, magyarán szólva láthatatlanná válsz számára, feltéve, ha eddig nem beszélgettél vele korábban, mert akkor látni fogja, hogy letiltottad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!