Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nektek mi a tapasztalatotok a...

Klasszikusnarancs kérdése:

Nektek mi a tapasztalatotok a lengmaggal kapcsolatban? (mint mellnoveszto)

Figyelt kérdés

Szeretnem kicsit novelni a Mellmeretem es nem akarok tablettakat szedni mint pl a fogamzasgatlo mert felek toluk es szeretem a termeszetben elofordulo alapanyagokat hasznalni !:)

Lengmagot lattam neten , vettem is ma egy csomaggal de elotte megkerdeznem nektek bevalt ? Mi a tapasztalatotok !

(H*lye valaszok nem kellenek koszi )

2015. szept. 14. 17:40
 1/2 anonim ***** válasza:
55%

El kell szomorítsalak, de NEM létezik mellnövesztő szer!

Minden ilyen természetes, vagy mesterséges szerről szóló híradás KAMU!

Genetikusan adott, hogy kinek mekkora lesz. Ezen max. az tud változtatni, hogy hízáskor esetleg mellre hízós fajta még pluszban. Illetve terhességkor is változik a méret.

Sem szájon át beszedhető csodapirula, szirup, magkeverék, gyümölcskivonat, olaj....... sem külsőleg alkalmazható krém, tinktúra ... nem létezi, ami hatásosan megnöveli azt a mellet, ami önmagától nem nőne meg.

Pont ezért találták fel a mellimplantátumokat, az egyedüli látványos megoldást erre.

2015. szept. 14. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Csak a hormonkezelés hatásos, de

1: ez nem szájon át megy, hanem injekció.

2: egészséges nőnél nem alkalmazzák, mert nagyon csúnya mellékhatásai lehetnek. A legkevesebb, hogy olyan szőrös leszel, mint Csubakka.

2015. szept. 15. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!