Melyik korba mennél vissza legszivesebben?
Figyelt kérdés
Én kipróbálnám a 80-as éveket, ahol mindneki olyan hülyén nézett ki, bőrmellénnyel, meg az 19. századot is, ahol Jane Austen is élt, de a középkorba semmi pénzért! Ti??2010. márc. 12. 21:12
1/11 anonim válasza:
1940es évek, 1970es és 80as évek. meg persze visszamennék a dinoszauruszokhoz is
2/11 anonim válasza:
1800-as évek.
meg nekem is a 70-es 80-as évek de még talán a honfoglaláshoz is.
3/11 anonim válasza:
Minek akartok visszamenni a 80-as évekbe? Ma már mindenki kezd olyan lenni mint akkor voltak.
4/11 anonim válasza:
mikor még nem büntettek sok dolgot amit manapság a btk eltaszít...
5/11 anonim válasza:
vissza az őskorba ősközösségben élnénk szépen, gyüjtögetnénk békességben, madártojásért fára másznánk, vadat s halat lakomáznánk
6/11 anonim válasza:
1950-be, amikor a mamám volt gyerek, nagyon sok fényképet láttam az akkori időről és a mamám is sokat mesélt róla és szerintem nagyon hangulatos és nyugodt időszak lehetett.
7/11 anonim válasza:
'70es évek... de én mennék középkorba is, az emberek békés udatlanságban éldegétek, semmi váltakozó áram és hasonló... jó, igen, tudom, nem vol túl fényes helyzet, de azért érdekel :D Még ha nem is egy életre... aztán 1700-as évek... najó, igazából szinte minden különböző korszakot megnéznék, de nem hiszem, hogy a mai élet után sokba képes lennék élni. L/14
8/11 anonim válasza:
21:53
hát persze, főleg 56 meg ami utána jött
9/11 anonim válasza:
Én csak egy héttel mennék vissza, és azt se bánnám, ha nem vihetnék magammal semmit, csak egy cetlit tetszőleges felirattal =)
10/11 anonim válasza:
1 milliárd évvel ezelőttre szívesen visszamennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!