Ti megvennétek ez az órát az ebay-ről?
Nem vettem még semmit internetről ezért nem tudom mennyire biztonságos .Egy olyan órát kerestem ami automatikus mechanikus (önfelhúző) , mivel nem akartam elemeket cserélni valamint a kvarcórák szerintem lélektelenek . A vásárlással és a órával kapcsolatba is kiváncsi vagyok a véleményetekre .
Szóval szerinted 2500 forintért kapsz egy valódi mechanikus karórát, valódi bőr szíjjal.
Szerintem pedig egy fröccsöntött műanyag valamit, ami távolról valószínűleg hasonlít a képen szereplőre, műanyag szíjjal, belül valami ócska filléres mechanikával, kívül a legkisebb karcolástól lepattogzó krómhatású festékkel.
Hogy a kérdésedre válaszoljak: nem, én nem venném meg. Számomra egy óra legyen pontos és megbízható - ebből ezt nem nézem ki.
A kérdésed másik részére viszont azt mondanám, ne félj a netes rendeléstől. eBayen meg kell nézni az eladó értékelését. Több mint 107000 értékelés után, 99,2%-ban pozitív visszajelzésekkel nem lesz gondod a szállítással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!