Valaki találkozott, fotózkodott, beszélt Tiniékkel a Violetta Live után? Ha igen? Ha igen, milyen volt? Tudtok képet linkelni velük/róluk?
Szia! Hú, úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna: éjjel fél tizenegy-aigusztus 29. Tini kiszáll egy bazinagy fekete kocsiból és küld nekünk egy puszit. Aláírja az első felé tartott füzetet, mikor az egyik egyébként rémisztő arcú biztonsági belöki az ajtón szegény Tinit. És eltűnt. Ezután kb. a hotel előtt tartózkodó kiscsajok (a háromnegyede 6-9 éves volt) elkezdett bőgni, mire az értelmesebb fele odaállt az ajtóhoz és elkezdtük énekelni a Código Amistand-ot. Legnagyobb meglepetésünkre lejött Samu :3333 :DD *.* Ekkor már fél egy volt, majdnem elaludtam, ott helyben de megérte. Aznap este nem bírtam letörölni a vigyort a képemről, egészen addig, míg rá nem jöttem, hogy elveszett a telefonom, de ez mellékes.
Plusznak még mondanám, hogy 28-án este Candetól is szereztem egy autogrammott Épp a minap nézegettem egy Violettás videót, és el sem hittem, hogy az ott vigyorgó Candet és Samut MEGÉRINTETTEM sőt, még el is sírhattam magam előttük. :) Halkan, a sírástól kipirosodott szemmel mondtam nekik egy "Köszönöm"-öt, és az volt életem egyik legcsodásabb napja. Hiába írom le ezeket a percelet századszorra- nem unom meg. Valszeg soha többé nem láthatom őket élòben, de nem bánom, a szobámban még ma is ott virít az a 28 Violettás poszter, ami egyre csak gyarapodni fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!