Honnan lehet jó áron beszerezni nagyobb kaliberű tüzijáték bombákat, petárdákat, és egyéb pyrotechnikai termékeket?
A jó ár lenne a kulcs, mivel amit én eddig ismerek mind méregdrága. Pl pyrofire, nem nagyon tudom, hogy sírjak vagy nevessek, de borzasztó árak vannak.
Olyan oldalakat keresek, ahol hasonló a falhozatal, megbízhatóak, de nem ilyen horror árakkal dolgoznak.
(Mielőtt valaki megkérdezi :D) Nem vagyok pyrotechnikus, szóval nem tudom beszerezni bárhonnan, akkor nem írnél ilyen kérdést :)
Én meg annak örülnék a legjoban ha az ilyen idiótáknak mint te egyessével belövöldözhetnék az ablakán. Csak hogy ne legyen nyugodt az éjszakád. (Nem szoktam ilyeneket csinálni, normálisan használok minden tüzijátékot, de az ilyen kárörvendő hülyegyerekeket szívesen kicsinálnám)
Mi is a problémád azzal, hogy ilyeneket veszek? Szerintem kizárólag az én dolgom. A kérdés nagyon nem arra vonatkozott, hogy ez kinek tetszik meg kinek nem.
"Mi is a problémád azzal, hogy ilyeneket veszek? Szerintem kizárólag az én dolgom."
Akkor minek rohangálsz ide az oldalra, ha kizárólag a te dolgod? Amúgy tényleg egyszerűbb lenne szakemberhez fordulni (már aki tartja a pofáját). Amúgy nem ezzel van a problémám, nem is erre reagáltam. Amire reagálok, azt mindig odarakom szép kis idézőjelekbe, hogy a hülye ember, meg a kevésbé hülye ember is lássa.
"A kérdés nagyon nem arra vonatkozott, hogy ez kinek tetszik meg kinek nem."
Ehhez képest itt nyavalyogsz a szokásos 'szarezazország' dumával. - "De sajnos nem abban az országban élünk, ahol az ilyet engedélyezik..."
Unalmas. A hollandok is nagyon keményen nyomatják az ellenpropagandát, elég csak felnézni YouTube-ra. És nem véletlenül.
Egyébként még valami:
"Mint mondtam a legrosszabb esetben is lefoglalják és megbüntetnek. Engem...nem téged. " - ez távolról sem a legrosszabb eset... Az nem érdekel, hogy veled, vagy a végtagjaiddal mi lesz, az 'engem' részbe kötnék bele, ugyanis - gondolom - nem másoktól hermetikusan elzárva szilveszterezel. Nem, ne gyere, hogy ügyes vagy, meg okos, meg óvatos. Az tökmindegy, 50-50%, hogy jól sül el, vagy rosszul (elnézést a szójátékért). Üdv.
"Akkor minek rohangálsz ide az oldalra (...)?"
Itt jön a képbe az, hogy mit kérdeztem. Azért én dolgom, mert én veszem. A kérdés pedig arra vonatkozott, hogy hol. Ha valaki tud segíteni ír, ha nem hát nem.
A "szarezazország" dumával az első válaszra reagáltam. Rögtön eltért a tárgytól.
50-50%? Ne vicceljünk már.
Nem, nem vagyok ügyes, nem vagyok kiemelkedően okos, sőt olyan "Húú de" óvatos sem. Mindössze értelmesen használom. Inkább te ne gyere nekem ezzel a "fifty-fifty" szöveggel. Ez (már bocsi, de) olyan érzést kelt, hogy nem nagyon tudod, hogy hogy működnek a tüzijátékok.
Nagyon nem fifty fifty. Ha valaki tudja, hogyan kell használni, és be is tartja a játékszabályokat jeletősen csökken az esélye, hogy bármi baja történik.
Amikor meg (volt már rá példa) a hülyegyerek az utolsó pillanatig tartja a kezében a petárdát, mert "úgy majd a levegőben durran", az teljesen hülye. Valahogy nem tudom sajnálni, de nem is említem egy lapon a normális használattal.
Kérdező amit te szeretnél annyira olcsón senki sem fog neked tudni mondani.Ha az első kézből aki a gyártól veszi és kisebb tételben eladja nem tudja olcsóbban adni akkor ez esélytelen.Pyrotechnikus ís csak úgy tudja beszerezni olcsóbban hogy gyártótól nagy tételben megveszi.Aki maga ért hozzá összetudja rakni tehát házilag el tudja készíteni ők se tudják ezeket a dolgokat olcsón kivitelezni főleg ilyen kaliberben.Mást nem tehetsz kérdező mint körbenézed a nagyobb online pyroshoppokat ami a kérdésből kiderül már ismered őket.Olyan kis tételben amit te szeretnél azt tudod csinálni egy helyen megveszed amiket szeretnél ahol nagy a választék így a postaköltséget csak egyszer fizeted.Egy 150mm robbanófejű rakéta vagy egy 50-100g hatóanyagú petárda esetén,szóval a kis zöld petárda tartalmaz egy 100db os doboz 25g Villanó Por hatóanyagot abban 1db petárda tartalmaz 0,25g Villanó Por hatóanyagot.Egy sörösdoboz nagyságú 45mm-es Delova rana ha jól tudom 1db petárda 40g hatóanyagot tartalmaz.Ha utána számolsz arányos az ár,annyira olcsón neked elő se tudják állítani.Egy PT III-IV kategóriás terméknek ilyen árai vannak és itt a gyártótól az első kéz akin átmegy és daradra tudod vásárolni azokból a shoppokból amit már ismersz.Pár ezer forint különbség lehet közöttük meg lehetnek akciók de drasztikus árkülönbséget nem fogsz közöttük találni.
A Saavedro hoz hasonlóknak meg annyit ki volt írva egy kérdés.Senkit nem érdekel az egyéni üres haszontalan semmitmondó filozófia.Az oldalon van egy olyan rész allul hogy GYIK.Ott azon bellül van egy ilyen hogy Milyen szabályokat kell betartanom a válaszíráskor azon bellül Ne OFFolj! Azaz ne írj olyat a válaszba, aminek nincs köze a kérdéshez!Az ilyen bugyuta,üres,semmitmondó okoskodás,beszologatás senkit nem érdekel, és nem csak engem de másokat is zavar.
"De sajnos nem abban az országban élünk, ahol az ilyet engedélyezik..."
Engem a szelektív olvasás, meg a kettős mérce zavar...gondolom ha az én válaszaimhoz eljutottál, a fentit is olvastad.
Te még mindig ezen pattogsz? Már szerintem leírtam 1x neked, hogy ezzel a mondatommal az első válaszolónak reagáltam. Sajnos elfelejtetted köríteni mellé az adott szövegkörnyezetet. Nagyon nem panaszkodásnak szántam. Ha ezt eddig nem fogtad fel akkor sajnállak.
#14 köszi a válaszod! Persze, világos, hogy miért drága nem is erről van szó.
Hanem pl, hogy bombashopon nagyon sokminden kedvező áron van, (innen is fogok rendelni végül), de bombákból csak 45mm-esek közt van választék. Legnagyobb 2" abból is kemény 1 fajta. Pyrofire.eu-n mondjuk van választék, de lényegesen drágább minden más. Pyrofans.eu-n az árak jók, cserébe nincs annyi termékük, és kicsi a raktárkészlet.
Ezért írtam ki a kérdést, mert biztos van még sok webshop amit nem ismerek, hátha tudnak ajánlani kicsit kevésbé kompromisszumosat.
Értem mire célzol, nyílván nem akarom megvenni az achtungot pirat árban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!