FtM fiúk! Ti hogyan oldottátok meg ballagáson az öltözködést?
Ja, várj, közben rájöttem, hogy a ballagásról beszélsz, nem a szalagavatóról. A szalagavatót hogy oldod meg?
Hát szerintem vedd fel a lányok ruháját, nekünk is szoknya-harisnya kellett, de egyszer ki lehet bírni. Vagy jár ez még valamilyen más "kötelességgel" egy szoknyán kívül?
Igaz mâr pâran megvàlaszoltàk -illetve-mâr jóval alkalmatlan az iromânyom...de..
Jómagam is FTM fiú vagyok.
Az âllapot-miszerint alig tudja ezt pàr bizalmas- megeggyezik velem is.
Egyenlőre így is marad. Sajnos.
Hiszen az emberek képtelenek elfogadni,bârmit ami kicsit is szokatlanabb az àtlagnàl.
Habâr manapsàg mit nevezűnk "âtlagosnak" nem?..
Sosem leszel elég tökéletes..:) mindi lesz 1-2 aki benned a szàlkât,magâban a tönköt nem làtja.
Emlékszem az én 8.os ballagâsomra...és a kìnszenvedésemre.
8.évvége, évfolyam-pàros-tânc..."csudijó kisasszony ruha"...stb
Végig kell csinàlnunk(!) minden ilyes fajta ""önmegalàzàst"", mert így talàn nem itélnek el...
Szerencsés vagy,hogy Neked végűl nem kellett fiú létedre így megszégyenűlnöd.
A legnagyobb szégyen nem az amit màs lât, hanem amit önmagadban fedezel fel...Amit Te érzel legbelűl,s amit önmagadnak róhatsz fel.
Szeretnék Sok kitartâst kívànni!:)
Elég nehéz életet kaptunk, pont azèrt mert mi képesek vagyunk, ezt túlélni s àtlendűlni az akadàlyainkon.
Ill.-nyugi vannak még rendes,toleràns emberek- ;)
Szia!Régi kérdés,de ha lehet kérdeznék pár dolgot
Én igaz,hogy non-bináris vagyok,de szeretem,ha fiúként kezelnek,és idén megyek gimnáziuba.Ballagáson szerencsére több heti kérlelés után belegyeztek hogy ingben,nadrágban és nyakkendőben ballaghassak,viszont gimiben nem lesz ilyen egyszerű úgylátom.Beszéltem az osztályfőnökkel aztán igazgatóval,és kötelező szoknyát és matrózblúzt húznom minden iskolai ünnepségen,szóval kapásból ,,lánynak fognak titulálni" szeptemberben.Nálatok is van ilyen?Mennyire fogadnak el és kezelnek a nemednek megfelelően a tanáraid?(ha már tudják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!