Lesz-e a ti iskolátokban március 15-ei ünnepség?
Legalább megtisztelhetnéd azzal a '48-as hazafiakat ,hogy legalább nem unott arccal fogsz ülni az ünnepségen.
Nálunk nem lesz mert mi elmegyünk azokra a helyekre az osztállyal ahol '48-ban voltak,de ha úgy vesszük ez a megemlékezésünk idén.
Persze.
Ha semmi más kötődésed nincs az ünnephez, tekintsd úgy, hogy ez a hétfői szabadnapod ára.
lesz
de sajnos csak egy óra, így a többi meg lesz tartva :S
De az legalább még mindig értelmesebb...hogy elmentek a fontos helyszinekre,emlékhelyekre...
na de nálunk...minden évben ugyanazok a dolgok,szinte nem változik semmi...Az idei holakauszt áldozatainak emlékére rendezett ünnepség úgymondom szóról szóra megegyezett a tavalyival.
Jó nem azt mondom ennyit tényleg megérdemelnek...hogy minden évben megemlékezzünk rájuk,de legalább tennék néha érdekessé a dolgot.
Ráadásul én még nagyon ájulós is vagyok...úgymondom nekem tényleg nagy szenvedés egy órán keresztül állni...mert kb 20perc alatt már forgni kezd a világ velem,és jártam már úgy,nem egyszer ,hogy úgy vittek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!