Miért imád ennyire engrm a kutya?
Figyelt kérdés
A nagyszüleim kutyája, nagyon szeret engem. Mindig mikor megyek, már a kapuban vár és mikor bemegyek, akkor szószerint megölel. Csak tőlem, fogadja el az ételt. Van, hogy napokig nem eszik, ameddig én nem megyek és adok neki enni. Nagyon szeret velem labdázni. Eldobom, visszahozza és megnyalja az arcomat. Egyszer elbújtam, hogy megnèzzem mit csinál, amikor nem vagyok ott. Egész nap feküdt és nem evett. Még annyit, hozzátennék, hogy korábban a mi kutyànk volt. Szért került a nagyszüleimhez mert az ő kutyájuk elpusztult.2015. szept. 4. 15:16
1/2 anonim válasza:
"korábban a mi kutyànk volt" ezért. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!