Kpopperek*-* Melyik banda a kedvencetek? Kik a kedvenceitek a bandából? Melyik a kedvenc számotok (kedvenc bandától/a bandából a kedvenceitektől)
Huu nehéz a választás.
Az egyik nagy fav a Big Bang. Biasom: G-Dragon.(ő az ub. is) A kedvenc számom: Haru Haru, Loser, Let's not fall in love, Fantastic baby, Bad Boy, Blue...etc--> az összes számukat nagyon szeretem.
A másik nagy favom most a BTS. Bias: Jungkook, V és Rap Monster(aki bár óra múlva Koreában betölti a 22-öt*-* Happy Birthday.) Kedvenc szám: Beautiful, Boy in Luv, Dander, War of Hormone, Just one day, Dope, I need you...etc---> náluk is imádom az összes számukat. :)
Nagyon szeretem a SHINee-t is. Bias: Minho. Kedvenc számom : Lucifer, Ring Ding Dong, Why so serious,Replay,Hello,View...etc--->szintén összes számit szeretem
És végül Super Junior. Bias: Leeteuk. Szám: Mamacita, U, Mr Simple, Sorry sorry, Devil, Sexy,Free and Single...etc--->és itt is imádom az összes számot. :D
Egyébként tudnék még írni bandákat akiket szeretek de már így is túlzásba estem. Sorry.(rám is nyugodtan írhat bármilyen kpopper.^^)
Köszi mindenkinek😊
És igen, boldogat Rap monster!🎂
Nekem 3 kedvenc bandam van, akik egymas mellett allnak, ugyanis nem tudok koztuk donteni.
Ez a 3 a iKON, Monsta X, BTS
iKON -bol a biasom (aki egyebkent az elsoszamu biasom mindenki kozt).. Jinhwan, mert nala aranyosabb, edesebb, es helyesebb dolgot meg nem lattam. #mylife
De imadom az osszes tobbi tagot is, foleg B.I -t
Kedvenc szamom tolunk a Rhythm Ta, az Anthem, Apology, Airplane, My Tipe, Dumb and Dumber, Whats wrong etc.. (magyarul az osszes, muhaha)
Monsta X, ok eg
Ne haragudjatok, veletlenul ranyomtam a valasz elkuldes gombra, mielott befejeztem volna.. Folytatnam
Szoval Monsta X, ok MEG nem olyan hiresek.. de egyszeruen imadom oket
Biasom kozuluk Kihyun, nagyon imadom, foleg mikor mosolyog, olyankor megtudnam zabalni
De nagyon szeretem a tobbi tagot is, foleg Wonhot.. ez tipikusan az a banda ahol mindenki nagyon szeretnivalo
Kedvenc szamom toluk a HERO, ami a kedvenc koreai szamom az osszes kozt.. Imadom minden számukat tenyleg, pl No Exit, Young, Amen, Rush, Trespass stb..
Eshat nem utolso sorban, BTS
Ez volt az elso bandam amit imadtam, es biztosan fogok is orokre
Biasom kozuluk Suga, a stilusa es a szemelyisege annyira dreamboy hogy ahw, es irto aranyos es edes.. #mylove
De imadom az osszes tobbi tagot, foleg Jimint es Jint, egyedul Rapmon es J-Hope nem all olyan kozel a szivemhez
Kedvenc szamom toluk az.. omm.. az osszes! Tenyleg szo szerint minden szamukat imadom, de azert megprobalok kiemelni parat.. We are Bulletproof, I need u, Run, Danger, Dope, Butterfly, War of Hormone, Just One Day... etcetc, vagyis all.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!