Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kpopperek*-* Melyik banda a...

Kpopperek*-* Melyik banda a kedvencetek? Kik a kedvenceitek a bandából? Melyik a kedvenc számotok (kedvenc bandától/a bandából a kedvenceitektől)

Figyelt kérdés
Kpop, bias,kpopbanda, kpopper

2015. szept. 2. 19:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Huu nehéz a választás.

Az egyik nagy fav a Big Bang. Biasom: G-Dragon.(ő az ub. is) A kedvenc számom: Haru Haru, Loser, Let's not fall in love, Fantastic baby, Bad Boy, Blue...etc--> az összes számukat nagyon szeretem.

A másik nagy favom most a BTS. Bias: Jungkook, V és Rap Monster(aki bár óra múlva Koreában betölti a 22-öt*-* Happy Birthday.) Kedvenc szám: Beautiful, Boy in Luv, Dander, War of Hormone, Just one day, Dope, I need you...etc---> náluk is imádom az összes számukat. :)

Nagyon szeretem a SHINee-t is. Bias: Minho. Kedvenc számom : Lucifer, Ring Ding Dong, Why so serious,Replay,Hello,View...etc--->szintén összes számit szeretem

És végül Super Junior. Bias: Leeteuk. Szám: Mamacita, U, Mr Simple, Sorry sorry, Devil, Sexy,Free and Single...etc--->és itt is imádom az összes számot. :D

Egyébként tudnék még írni bandákat akiket szeretek de már így is túlzásba estem. Sorry.(rám is nyugodtan írhat bármilyen kpopper.^^)

2015. szept. 11. 15:09
 12/26 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek😊

És igen, boldogat Rap monster!🎂

2015. szept. 12. 08:16
 13/26 anonim válasza:
BTS (leginkább Rap Monster), Nu'est (minden tagot ugyanúgy imádok, nincs kedvenc), Got7 (ebből BamBam és Jackson), SHINee (Minho leginkább), Big Bang (hát... kedvencem az inkább T.O.P és GD) Teen Top (C.A.P., Ricky <3 ) és EXO (nincs kedvenc) örök kedvenc <3 :3 Kedvenc számom igazából egyiktől sincs, mert mindegyiket ugyanúgy imádom, de van pár amit különösen sokszor hallgatok: BTS-től a N.O., No More Dream, Danger, We Are Bulletproof, Rise Of Bangtan, Boy in Luv, I Need You, Just One Day, Miss Right, War Of Hormone, Cypher Pt.2: Triptych. Nu'est: Face, Action, Sleep Talking, Hello, Love You More, Pretty, I'm Sorry, Nu Establish Style Tempo, Beautiful Solo, Introduce Me To Your Nuna. Got7: Stop Stop It, Gimme, Just Right, A, Girls Girls Girls. SHINee: Ring Ding Dong, Why So Serious, Sherlock, Everybody, Obsession. Big Bang: Fantastic Baby, Haru Haru, Loser, Sober (GD&T.O.P - Zutter és Taeyang - Eyes Nose Lips-t is imádom). Teen Top - Rocking, Miss Right, Clap, Crazy, No More Perfume On You. EXO: Overdose, Wolf, Mama, Call Me Baby, Growl (mindegyiket imádom, akár az EXO-K, akár az EXO-M adja elő). De érdemes meghallgatni a Monsta-X-et is. Nem rég indultak, de már most imádom őket. A Rush eddig a kedvencem tőlük. ^^
2015. szept. 13. 21:26
 14/26 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! 😊
2015. szept. 14. 06:35
 15/26 anonim válasza:
UUUUUUUH a kedvenc az ofc a BTS*--* hogy ki akedvenc az nehez mert mindegyik nyuszit imadom , de megiscsak V-rol van soksoksoksoook kepem lementve a telomba szoval TaeTae*-* kedvenc szam az megint sok van de talana hold me tight, az i need u:3
2015. okt. 11. 18:26
 16/26 anonim válasza:
Juuuj én az összes k-pop bandát i-m-á-d-o-m ,tudom szörnyű vagyok :3 de ha nagyon választani kell akkor a BTS vagy a Bigbang. Most Bigbang kedvemben vagyok szóóóval, GD a kedvenc de természetesen a többi cukiságot is szeretem :D ja és a kedvenc dal tőlük pedig a Bang Bang Bang, ezt a számot nem lehet megunni :o
2015. okt. 25. 00:28
 17/26 Zepney válasza:
100%
Én régen amikor meghallottam ,hogy 'koreai zene' mondtam ,hogy úristen biztos teli van 'csing csáng csung-okkal' hiszen ugyebár sokan azt hiszik a koreai nyelvről (vagy bármilyen hozzá hasonlóról) ,hogy az egész csak 'csing csáng csung' de ugyebár nem így van. Szerintem csodálatos nyelv és ugyebár az egyik legnehezebb *-* Elkezdtem hallgatni (mutattak együtteseket) és egyértelműen (számomra) a BTS lett a best:$$ imádom őket*-* az összes számukat és az összes tagot:3 ,de a best az V*-* meg persze Hopi:Ł Meg Suga is ,meg Jin is , Meg Rapi is *-*Szóval igen mindegyikőjüket szeretem Kook majdnem kimaradt:o meg Jimin is:o :D BTS4EVER♥ Örültem ,hogy találtam k-poppal kapcsolatos témát*-* Sokat hallok még az EXO nevezetű együttesről, azt is megfogom most már nézegetnic:
2015. dec. 13. 20:49
 18/26 anonim válasza:
Nekem a BTS a kedvenc bandám ^^ a biasom pedig Jimin <33 egyszerűen imádom mindenét (xD ez kicsit félreérthető) <333 háááát mindegyik számot nagyon szeretem, de ha tényleg választanom kéne akkor a Boy In Luv ^^ Neked kedvenc banda, bias, kedvenc szám?
2015. dec. 25. 23:23
 19/26 anonim ***** válasza:

Nekem 3 kedvenc bandam van, akik egymas mellett allnak, ugyanis nem tudok koztuk donteni.

Ez a 3 a iKON, Monsta X, BTS

iKON -bol a biasom (aki egyebkent az elsoszamu biasom mindenki kozt).. Jinhwan, mert nala aranyosabb, edesebb, es helyesebb dolgot meg nem lattam. #mylife

De imadom az osszes tobbi tagot is, foleg B.I -t

Kedvenc szamom tolunk a Rhythm Ta, az Anthem, Apology, Airplane, My Tipe, Dumb and Dumber, Whats wrong etc.. (magyarul az osszes, muhaha)

Monsta X, ok eg

2015. dec. 27. 21:04
 20/26 anonim ***** válasza:

Ne haragudjatok, veletlenul ranyomtam a valasz elkuldes gombra, mielott befejeztem volna.. Folytatnam

Szoval Monsta X, ok MEG nem olyan hiresek.. de egyszeruen imadom oket

Biasom kozuluk Kihyun, nagyon imadom, foleg mikor mosolyog, olyankor megtudnam zabalni

De nagyon szeretem a tobbi tagot is, foleg Wonhot.. ez tipikusan az a banda ahol mindenki nagyon szeretnivalo

Kedvenc szamom toluk a HERO, ami a kedvenc koreai szamom az osszes kozt.. Imadom minden számukat tenyleg, pl No Exit, Young, Amen, Rush, Trespass stb..

Eshat nem utolso sorban, BTS

Ez volt az elso bandam amit imadtam, es biztosan fogok is orokre

Biasom kozuluk Suga, a stilusa es a szemelyisege annyira dreamboy hogy ahw, es irto aranyos es edes.. #mylove

De imadom az osszes tobbi tagot, foleg Jimint es Jint, egyedul Rapmon es J-Hope nem all olyan kozel a szivemhez

Kedvenc szamom toluk az.. omm.. az osszes! Tenyleg szo szerint minden szamukat imadom, de azert megprobalok kiemelni parat.. We are Bulletproof, I need u, Run, Danger, Dope, Butterfly, War of Hormone, Just One Day... etcetc, vagyis all.

2015. dec. 27. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!