Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pixel filmről véleményetek?

Pixel filmről véleményetek?

Figyelt kérdés
Elég sokat hallottam róla hideget, meleget. Sokan jó filmnek tartják, sokan azt mondják nézhető, vannak akik nincsenek oda érte és sokakat Adam Sandler akaszt ki. Igen... megosztó figura az biztos de kiváncsi vagyok a filmről való véleményetekre

2015. szept. 1. 16:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem tűnt valami túl jónak elég unalmas és semmitmondó.
2015. szept. 1. 16:31
 2/4 Gerikee19 válasza:
Nekem baromira tetszett 3D-sen néztem de nem sok 3D-s látvány volt benne. Adam Sandler nagyon alakít megint mint mindig de közepétöl lehet tudni mi a vége. Nézhető
2015. szept. 2. 10:45
 3/4 #Nikii válasza:
Nekem tetszett:) Egyedi történet (végre nem valami folytatás vagy egy mese felújítása vagy hasonló tucatfilm ami mostanában van), a látvány és az effektek is jók és én Adam Slander filmeit is szeretem.
2015. szept. 2. 17:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :D
2015. szept. 5. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!