Mit gondoltok erről? (Lentebb bővebben)
Van egy nagyon jó haverom..illetve lehet csak volt.Úgy érzem elveszítettem, pedig már a mi barátságunkat nem is lehetett haveriságnak nevezni inkább már baráti viszonyban voltunk úgy értem mindent megbeszéltünk egymással.
A történet a következő: Kb. 1 éve kezdődött minden.Mikor ő felvett egy új stílust és elkezdett másokkal is barátkozni.Ezzel nekem nem lett volna bajom.Csak az a gond ,hogy hanyagol.Mintha már púp lennék a hátán. Semmit nem lehet vele beszélni pedig emlékszem annó mikor még igazán Ő volt, sokat beszéltünk sokszor hajnali 5-ig tudtunk beszélni.(msn-en) Még suli időbe is
sokszor 1-ig beszéltünk. Most meg nem lehet nem hogy komoly de szinte semmi témában nem lehet vele beszélni.Ha megbeszélném vele,hogy találkozunk- e. Ő nem tudja, mert lehet lesz neki akkor programja. (Hozzáteszem: Csak velem nem tud megbeszélni programot mással igen..)
Miért ilyen velem??
Miért változott meg ennyire,hogy már nem is érdeklem őt??!!
Ez elszomorít..úgy érzem egy barátot veszítettem el... Már 5 éves korunk óta ismerjük egymást.És eddig azt hittem ismerem, de úgy látszik ,hogy még se!:(
Tudom változnak az emberek, de ha pl én változok akkor a régi barátaimmal sose bánnék úgy, mint ahogy az újakkal.Tehát nem lökném őket félre az újak miatt..Mert a régi barátság az mindennél fontosabb.Én így tudtam ezt az ő részéről is,mert ezt ő is mondta nekem... De ezek szerint nem gondolta komolyan:(
Szerintetek hagyjam őt békén??
Vagy van értelme még harcolni a barátságunkért??
{KORREKT Válaszokat kérek!
Köszönöm.}
Szia! Szerintem hagyd békén, nefélj, majd elgondolkozik és jelentkezik neked! Csak úgy nem fogja elfelejteni az egészet...
És milyen stílust vett fel??
Próbálkoztam ezzel már. Egy időbe még jó is volt, de aztán megint visszaesett. Pedig én szerettem volna, ha minden úgy lenne mint régen.De már késő lehet:( Az a helyzet,hogy ha békén hagynám őt, akkor lehet én nem bírnám ki nélküle.Ahogy írtam gyerekkori barátok vagyunk. ..:S
Egyébként a stílus neve visual kei.Japánban van ez a stílus.Nem tudom ismered-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!