Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? (Lentebb...

Mit gondoltok erről? (Lentebb bővebben)

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó haverom..illetve lehet csak volt.Úgy érzem elveszítettem, pedig már a mi barátságunkat nem is lehetett haveriságnak nevezni inkább már baráti viszonyban voltunk úgy értem mindent megbeszéltünk egymással.

A történet a következő: Kb. 1 éve kezdődött minden.Mikor ő felvett egy új stílust és elkezdett másokkal is barátkozni.Ezzel nekem nem lett volna bajom.Csak az a gond ,hogy hanyagol.Mintha már púp lennék a hátán. Semmit nem lehet vele beszélni pedig emlékszem annó mikor még igazán Ő volt, sokat beszéltünk sokszor hajnali 5-ig tudtunk beszélni.(msn-en) Még suli időbe is

sokszor 1-ig beszéltünk. Most meg nem lehet nem hogy komoly de szinte semmi témában nem lehet vele beszélni.Ha megbeszélném vele,hogy találkozunk- e. Ő nem tudja, mert lehet lesz neki akkor programja. (Hozzáteszem: Csak velem nem tud megbeszélni programot mással igen..)

Miért ilyen velem??

Miért változott meg ennyire,hogy már nem is érdeklem őt??!!

Ez elszomorít..úgy érzem egy barátot veszítettem el... Már 5 éves korunk óta ismerjük egymást.És eddig azt hittem ismerem, de úgy látszik ,hogy még se!:(

Tudom változnak az emberek, de ha pl én változok akkor a régi barátaimmal sose bánnék úgy, mint ahogy az újakkal.Tehát nem lökném őket félre az újak miatt..Mert a régi barátság az mindennél fontosabb.Én így tudtam ezt az ő részéről is,mert ezt ő is mondta nekem... De ezek szerint nem gondolta komolyan:(

Szerintetek hagyjam őt békén??

Vagy van értelme még harcolni a barátságunkért??

{KORREKT Válaszokat kérek!

Köszönöm.}

2010. márc. 11. 16:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem hagyd békén, nefélj, majd elgondolkozik és jelentkezik neked! Csak úgy nem fogja elfelejteni az egészet...

És milyen stílust vett fel??

2010. márc. 11. 16:10
 2/2 A kérdező kommentje:

Próbálkoztam ezzel már. Egy időbe még jó is volt, de aztán megint visszaesett. Pedig én szerettem volna, ha minden úgy lenne mint régen.De már késő lehet:( Az a helyzet,hogy ha békén hagynám őt, akkor lehet én nem bírnám ki nélküle.Ahogy írtam gyerekkori barátok vagyunk. ..:S

Egyébként a stílus neve visual kei.Japánban van ez a stílus.Nem tudom ismered-e.

2010. márc. 11. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!