Hotel szobaban vagyok, van fust jelzo . Dohanyos vagyok! Mennyi fust kell ennek az akarminek a mennyezeten, hogy riasszon? Furdoszoba ami csukott ajtoval van, ott ragyujthatok? Kimennek de nem csorompolok a liftel!?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 23:57
1/4 anonim válasza:
Ha füstjelző van, bizonyára tilos a dohányzás. A füstöt pedig baromi nehéz maradéktalanul kiszellőztetni a szobából. Nem kéne befüstölnöd, ahogy a gondolom a szőnyegbe sem dörgölöd bele a székletedet. Te bizonyára nem érzed már a füstszagot, de valaki, akinek az orra nem szokott hozzá, annak még napokig büdös lesz az a szoba. Ha nem akarsz kimenni, legalább annyit tegyél meg, hogy az ablakon kihajolva, kvázi kint füstölsz.
2/4 anonim válasza:
Én egyszer cigiztem hotel szobában ..szintén volt füstjelző.kihajoltam az ablakon és cigiztem..nem szólalt meg.bár ha valaki olyan jár a folyosón észre veszi azért a szag az bent marad :D
3/4 A kérdező kommentje:
Meg adnam aZZt a tiszteletet, de itt elek! Itt van a munkahelyem,nem gyujtottam ra/
2015. aug. 31. 07:51
4/4 anonim válasza:
Ha ott dolgozol, akkor pedig tuti, hogy van kijelölt dohányzóhelyetek, ahová elmehetsz cigizni.
Már csak azért sem lenne szerencsés a szobákban bagóznod, mert valszeg nem fognak megdícsérni a főnökeid, ha észreveszik. Szerintem nem kéne reszkírozni, annyi önuralmad biztos van, hogy kibírd, míg kimehetsz a kijelölt helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!