Mi miatt lehet?

Figyelt kérdés
Egy ideig gondolkoztam hogy megírjam-e a kérdést mert lehet hülyeségnek tűnik, és ezért sokan hülyéskedésből válaszolnának rá. Szóval az volt hogy ugye nyitott ablaknál alszok, és asszem telihold volt mert nagyon világos volt és az ablak üvegéről pont a szememre tükrödőzött a fény. Egy ideig csodáltam milyen szépen világít, majd lehúztam a redőnyt hogy ne zavarjon. Belenéztem a Holdba, egy kicsit megszédültem. Egész este aludtam, de reggel hullafáradtan, álmos szemekkel keltem fel és olyan szarul éreztem magam mintha sose aludtam volna. Reggel görcsös hasfájás jött/szerintem a havi/, majd délután elkezdtem szédülni egészen estéig, elkapott a fejfájás is, még most is fáj. Ez valami Hold-hatás lenne, összeszedtem valamit, vagy csak elrontottam a gyomrom?

2015. aug. 30. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem attól ébredtél fáradtan, hogy egész éjjel lenge öltözetben alvajártál a folyosókon?
2015. aug. 30. 21:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én inkább a gyomorrontásra tippelnék, de ennyiből semmit sem tudok biztosan állítani.
2015. aug. 30. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!