Koleszos Szivatások?
Milyen egyszerű, de annál viccesebb dolgokat lehet csinálni?
Jöhetnek a durvábbak is, de észszerűek!
Ajtót leszedni a zsanérról úgy, hogy csak a zár nyelve fogja. Befelé nyíló ajtónál működik. Valaki bejön nyitja az ajtót, ajtó dől befelé, megpróbálja ösztönösen fogni, de nem megy dől vele ő is. :)
Kínai piacon kapható durrantayúkat is lehet este a szobák ajtajai elé rakni, az a fajta, amire ha rálépnek durran egy nagyot.
Na én pontosan ezért utáltam meg a koleszt. Szinte görcsben voltam minden vasárnap, hogy az idióta(nemcsk)osztálytársaim milyen balekságot fognak már megint kitalálni.
Ja én is hozzátennék párat: cigarettacsikk elnyomása a lábán amikor alszik, hányás feltakaríttatása, karja megvágása borotvapengével, leitatás (akkor még nem volt gina) De most már gina, és megerőszakolás. Ja és a kistévé ellopása. Óva intek mindenkit, hogy kolis legyen! Még felnőttkoromban is hordoztam a lelki sebeket. Ja és még egyszer több ágyas szobába SOHA!
Vízzel töltött lufi a résnyire nyitva hagyott ajtó és a keret közé, aztán behívni valakit. Rutinosak előbb meglökik befelé az ajtót így hatástalan lesz.
Volt nem túl eszes kolistárs, akit meg tudtunk etetni olyanokkal pl. hogy mikor elment a Tescoba akkor megkértem ,hogy ha lát vegyen már nekem egy mikrohullám invertert.
Hát nem tudod? megfordítja a mikrohullámot így gyorsan le lehet vele hűteni tárgyakat ha azzal együtt teszed a mikróba, berakod a sört fél percre és jéghideg lesz mikor kiveszed.
Ugyanez a fekete villanykörtével, amit ha felkapcsolsz sötét lesz a szobában, ha nappal alszol tök jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!