Gusztustalannak találnátok azt hogyha a kedvenc énekesetek a szinpadon éneklés közben elböfögné magát?
nyilván furcsa lenne egy pop énekesnél ,d epl egy death metálnál van, hogy kifejezetten odaillik.
van egy száma hypocrisy-nek(death) aminek az elején be is böfög egy picit az énekes, sztem vicces:)
sőt metallica-nak(trash) is a die die my darling eleje egy böffentéssel kezdődik:)
Aerosmith-nek is van egy száma,az "Eat the rich",a végén nagyot böfög Steven Tyler.Neki jól áll.
Sőt most május 14-es Metallica koncerten is elvárom majd James Hetfield-től hogy böfögjön nagyokat.Persze nők szájából furán hangzik,de én azon is jót tudok szórakozni,nem vagyok sznob.Sőt én magam is nagyokat böfögök,elvégre bunkó magyar lennék:-)
Én undorítónak találom, érdekes én sosem szoktam böfögni. Vagy ha mégis nem hangosan... bunkóság.
A f.ngás is emberi dolog, persze de mégsem szoktunk hangosan mindenki előtt...
Biztos meglepődnék és szerintem gusztustalannak is tartanám, de ha mondjuk egy koncerten lennék nem csinálnék belőle ügyet. Meg máshol sem, nem rendeznék emiatt jelenetet, egyszerűen nem foglalkoznék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!