Szofi~ kérdése:
Most megyek új suliba és nagyon félek mi lesz Tudnátok segíteni a beilleszkedés terén?
Figyelt kérdés
Nekem egy borzalmas osztályom volt ahol mindenki utál és most új suliba megyek. Hosszú hullámos a hajam és zöld a szemem meg magas is vagyok Rockot hallgatok de ez a megjelenésemen nem látszik. Nagyon félek a beilleszkedéstől tudnátok tanácsokat adni??? 12L2015. aug. 28. 12:12
1/3 anonim válasza:
Hát figyelj! Elhiszem hogy nagyon félsz én is nagyon félek mert én is új suliba megyek de szerintem mondom mégegyszer szerintem adf önmagadat bátorkodj oda menni egy két emberhez próbálj meg velük beszélni mutatkoz be nekik csak természetesen!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi megprobálom.
2015. aug. 28. 13:34
3/3 561 válasza:
Egy kis mosoly sokat segíthet.Közeledj a többiekhez,kérdezz tőlük.Keresd velük a kapcsolatot,akkor ők is keresni fogják veled.Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!