Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol tudom bejelenteni névtelen...

Hol tudom bejelenteni névtelenül azt, aki illegálisan köti be a kábel vagy valamilyen műholdas TV-t?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 07:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
79%
Spicli vagy,ráadásul névtelenül akarsz jelentgetni??Gyökér lehetsz!!!
2010. márc. 11. 07:25
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
Rosszindulatú magyar vagy, aki szereti a szomszédait feljelentgetni?Vagy félted az "ügyfél barát" szolgáltatókat?
2010. márc. 11. 07:26
 3/13 anonim ***** válasza:
92%
Kébel tévé nincs, a műholdas tévé meg ingyen van... Hol itt az illegalitás?
2010. márc. 11. 07:31
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rosszindulatú és olyan ember, aki csak úgy heccből bejelenti a szomszédokat vagy bárki mást.

A suomszéd nagyon csúnyán kihasznált minket, pénzel is tartozik már 2 éve amit ne akar megadni.

Egyébként meg lehet feketén bekötni műholdas TV-t pl. UPC vagy DIGI ismerős? erre gondoltam.

Szóval, a gyengébbek kedvéért, az aki beszereléssel foglalkozik, a családnak vagy barát, ismrősnek, akivel jóba van, beköti a TV-t, felszerelei az antennát, de mivel ez nincs regisztrálva, így nem tudnak rólla a központban, így értehtően nem küldik a havicsekket és ne kel fizetni. Persze nyílván le lehet ezzel is bukni.

SZÓVAL VÁROM A VÁLASZOKAT!!!!!

2010. márc. 11. 07:36
 5/13 anonim ***** válasza:
93%

Így nem kapod meg a pénzed.

Meg lehet hogy több embert is tönkre tehetsz vele akik elvesztik a munkájukat...

Szerintem keress más megoldást, veresd össze vagy valami...

2010. márc. 11. 09:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem őt szo.patod meg hanem azt aki beköti, aki csinálta neki.

Különben is neked mivel lesz jobb attól? A pénzedet még úgy se fogod megkapni, később se mert az illető elő fog fizetni a tv-re és oda megy majd a pénz...

Nem vagy valami okos. Ha voltál olyan hülye, hogy hagytad magad kihasználni most már ne vergődj a feljelentgetéssel.

2010. márc. 11. 12:51
 7/13 A kérdező kommentje:
Aki bekötette , az a sógoruk, szóval csládtag. Amúgy meg igen jól érezném magam ettől, de ha senki nem tudja megmondani vagy nem akarja majd utánajárok a dolognak.
2010. márc. 11. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Annál a szolgáltatónál, akinek a kábelét bekötötte.
2010. márc. 11. 16:39
 9/13 anonim ***** válasza:
57%
szerintem se ez a megoldás.. ez gyerekes fasz--- ság... veresd össze ha egy b.u,zi...
2010. márc. 12. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:
53%
Én csak azt tudom kívánni, hogy legyen neked is haragosod, aki ilyen spicli módon beköp. Megérdemled.
2010. márc. 19. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!