Hol tudom bejelenteni névtelenül azt, aki illegálisan köti be a kábel vagy valamilyen műholdas TV-t?
Nem vagyok rosszindulatú és olyan ember, aki csak úgy heccből bejelenti a szomszédokat vagy bárki mást.
A suomszéd nagyon csúnyán kihasznált minket, pénzel is tartozik már 2 éve amit ne akar megadni.
Egyébként meg lehet feketén bekötni műholdas TV-t pl. UPC vagy DIGI ismerős? erre gondoltam.
Szóval, a gyengébbek kedvéért, az aki beszereléssel foglalkozik, a családnak vagy barát, ismrősnek, akivel jóba van, beköti a TV-t, felszerelei az antennát, de mivel ez nincs regisztrálva, így nem tudnak rólla a központban, így értehtően nem küldik a havicsekket és ne kel fizetni. Persze nyílván le lehet ezzel is bukni.
SZÓVAL VÁROM A VÁLASZOKAT!!!!!
Így nem kapod meg a pénzed.
Meg lehet hogy több embert is tönkre tehetsz vele akik elvesztik a munkájukat...
Szerintem keress más megoldást, veresd össze vagy valami...
Ezzel nem őt szo.patod meg hanem azt aki beköti, aki csinálta neki.
Különben is neked mivel lesz jobb attól? A pénzedet még úgy se fogod megkapni, később se mert az illető elő fog fizetni a tv-re és oda megy majd a pénz...
Nem vagy valami okos. Ha voltál olyan hülye, hogy hagytad magad kihasználni most már ne vergődj a feljelentgetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!