Melyik kő illik az én személyemhez? 1983 dec.16. -án születtem.
Hogy a személyiségedhez melyik, azt nem tudom, de ez segíthet:
Azért nem kell túl komolyan venni. ;)
Megpróbálom tudományos alapokon megválaszolni, bár nem igazán ismerem azt a kifejezést, hogy egy "kő illik valaki személyéhez". Nem vagyok geológus sajnos. Így ha nem erre gondoltál, akkor sajnálom.
Véleményem szerint egy olyan kő illene a személyedhez, ami a leginkább hasonlít a negatív lenyomatodra. A születési dátumod helyett a különböző méreteid hasznosabbak lennének ezen kérdés eldöntéséhez. Mindenesetre a legjobban az illene a személyedhez, ha egy friss betonágyásra ráfeküdnél, így biztosan a tökéletes lenyomatod készülne el. Nem hiszem, hogy a természetben létezik olyan szikladarab, ami ennyire a te méreteidhez alakult volna, de bizonyára különböző matematikai módszerekkel megállapítható, hogy egy adott kő mennyire tér el a lenyomatodtól.
ÉS amelyik a legjobban hasonlít, az illik a legjobban a személyedhez.
Hát, hallod 23.05-ös, azóta röhögök!
Nem lehetsz egy egyszerű figura:)
Naa, azért nem kell így beszélni, csak poénkodott! Egy kicsit tényleg bugyuta kérdés volt. Tudományos alapja nincs, amúgy meg bármelyik "csajszis/nőcis" portálon megtaláltad volna, amit keresel.
Első voltam.
"Ha valamihez nem értesz,ne szólj hozzá!PANCSER!!!"
Valamihez értek. Pl tudok olvasni. Amikor a kérdésre válaszoltam, még határozottan a tudomány rovatban volt, ezt olvastam ott felül. Természettudósként megszólítva éreztem magamat, és mivel olthatatlan vágyat éreztem mindig, és érzek most is, hogy a hozzád hasonló sötét parasztok (nem a sakkfigurák) agyába kis fént gyújtsak, ezért válaszoltam. Célom, hogy legalábbis megértessem azt, hogy az auralátás, a jóslás, a számmisztika, a feng shui és társaik nem a tudomány hatáskörébe tartozó dolgok. Tessék velük elhúzni a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!