Miért van az hogy ha Ncoreról letöltött animét hordozható vincseszterről a LED tv nem tud lejátszani? Hogyan lehet ezt meg oldani?
A wincseszterről a filmeket és az átt konvertált animék 1 részét letudja játszani.
LG -s tv
mkv formátumban vannak de volt amit avi formátumra átkonvertálva se játszot le és volt mkv formátumu film amit lejátszot
1-2 filmnél volt még ugyan ez hogy nem tudta lejátszani
vagy ha el is indult akkor is csak 1 ideig töltötte a filmet(/animét) fekete képpel majd újra indult a tv
Egyik sorozatotnak a teljes évadát egybe szedtem le és ott is volt olyan rész amit nem tudot lejátszani.
Nem volt pedig különbség mindegyik AVI formátumu volt.
Ennek 30000 oka lehet.
Pl. rossz csatlakozó.
Nem támogatja a formátumot.
Rossz audio/video codec.
Frissiteni kell a TV szoftwaret.
Rossz a vincseszter.
Hibás a file.
Stb stb
rossz csatlakozó.
Nem támogatja a formátumot.
Rossz audio/video codec.
Frissiteni kell a TV szoftwaret.
Rossz a vincseszter.
Hibás a file.
nem rossz más filmeket mellete lejátszot (ugyan abban a mappában)
egyszere töltöttem le és meg is néztem hogy mindnek azonos volt a formátuma (a sorozatnál) és mégis volt olyan rész amit nem játszott le ahogy mkv-nál is volt amit lejátszott
"Rossz audio/video codec.
Frissiteni kell a TV szoftwaret. "
ez lehet
mindegyik ment gépről és minimális esélye annak hogy mindig pont azokkat és hogy ekora számban másolja át hibásan
Ezért írtam, nálam is telefonon mkv file-t MXPlayer van hogy nem viszi vagy csak audiót filmet, nem, de az ki is írja , hogy rossz codec, töltsek le egyet a honlapjukról.
Sőt gépen is előfordult már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!