Tudnátok nekem olyan filmet mondani, ahol egy tanár összejön a diákjával?
Lol? Abban van tanar-diak szerelem.
Szerelmiharomszögben meg ugy van, hogy a filmben jonnek ossze, aranyos film de nekem kicsit csalodas volt, tul egyszerűen osszejottek..
Amugy ez a tema engem is erdekel, ha valakinek van valami film otlete, irhatna:) /bocsi, telorol vagyok
Hát nem film, de azonnal ez ugrott ba. Pretty Little Liars. Nem ez benne a fő ág, de erre is kitér azért. Amúgy egy nagyon jó sorozat, csak ajánlani tudom. Van benne elég rejtély.
Film sajnos nem jut szembe.:/
Elégia (bár itt egyetemi profról és hallgatólányról van szó)
Kérdező, kicsit bővebben le tudnád írni, amit említettél, hogy régebben láttad? Engem nagyon érdekelne, csak így nehéz lesz megtalálni.:P
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Amit régen láttam az egy bentlakásos iskoláról szólt, ahol a facér tanárok is bent laktak. Eléggé szigorú iskola volt, és a főszereplő lány valamiért azt a büntetést kapta a tanárától, hogy délutánonként nála kell segédkeznie, az ő lakrészében. Rengeteget beszélgettek, és így szerettek egymásba. Emlékeim szerint a viszonyukat titokban tartották egészen addig amíg a lány végzett, és a suli végén a tanár megkérte a kezét.
Ez akkor nagyon tetszett nekem, de sajnos tényleg nem emlékszem a címére :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!