Hogyan tudok telefonálni?
Figyelt kérdés
Szóval, Ukrajnából szeretnék hívni ukrán telefonszámról(mobil) szintén ukrán mobil számot,ami Magyarországon tartózkodik... Lehetséges ez,ha igen hogyan? Légyszíves valaki segítsen,aki ért az ilyesmihez és nem beszólogat a kérdésért. Köszi!2015. aug. 19. 15:41
1/6 anonim válasza:
Mi a probléma? Ha azon a mobilon ami Magyarországon van aktiv a roaming, akkor tök mindegy hogy honnan hívják, ki fog csörögni. Természetesen a roamingban külföldön fogadott hívásoknak percdíjuk van, viszont te csak az ukrán belföldi díjat fizeted. Bár ez nem hiszem hogy meglepő, hiszen az ukrán mobilhálózatok pár éve még pénzt kértek a belföldön fogadott hívásokért is.
2/6 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam és nem sikerült. :( Esetleg tudnál írni példát,lehet elírtam valamit.
2015. aug. 21. 18:48
3/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a választ.
2015. aug. 21. 18:48
4/6 anonim válasza:
És semmi géphang hogy ki van kapcsolva a mobil vagy külföldön van? Vagy csak egyszerűen néma csend?
5/6 A kérdező kommentje:
Most próbáltam, most az mondja ki van kapcsolva,tegnap meg valami másat,de nem figyeltem,hogy mit.. Az sms-t megkapta,de hívni nem tudom. És mobil nethez nem értesz véletlenül,esetleg írnék neki sms-t,hogy állítsa be..
2015. aug. 21. 19:03
6/6 A kérdező kommentje:
Megoldottuk,köszi a segítséget! :)
2015. aug. 22. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!