Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha meglát valaki 1 skinheadet...

Ha meglát valaki 1 skinheadet miert gondolja rogton azt hogy rasszista meg hogy 1 barom? Mi a baj a skinheadekkel? (nem a boneheadekre rasszistákra gondolok)

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 18:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert a skinheadek rasszisták. Amelyik nem az, az elmehet a tudja hova... Amúgy a bonehead meg ismét valami baromság.
2010. márc. 9. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Az nincs ráírva valakire, hogy skinhead, vagy sem. Ha mondja, hogy skinhead, akkor érelemszerűen rasszista, mert az azt jelenti. TErmészetesen attól még lehet valaki kopasz is meg nem rasszista is.
2010. márc. 9. 19:37
 3/9 A kérdező kommentje:
csak 1 rétegük az sőt képzelsjétek vannak cigány skinheadek is akik csak a stílust szeretik de nem rasszisták
2010. márc. 10. 07:07
 4/9 anonim válasza:
Császtok, én nekem 1 csomó skinhead haverom van és szerintem 1általán nem barmok, a magyar skinheadok többségének a négerekkel nincs semmi bajuk, de a cigányokat meg a zsidókat utálják, énis >.< fhuj!, de van 1pár olyan cigány aki dolgozik, családja van és jófej :) azokat nembántjuk
2010. márc. 27. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
ez a kérdés kicsit agyatlan mert ha nem tudnád a skinheadek rasszisták! én is az vagyok és egyébként amelyik skinhead szereti a négereket az NEM skinhead! és a skinheadeket ne keverjék össze a s.h.a.r.p-okkal meg a r.a.s.h-al ! és cigány skinhead olyan nincs!
2010. jún. 7. 12:44
 6/9 anonim válasza:

Heló!

Szerintem az,hogy valaki skinhead az nem jelenti hogy rasszista vagy antirasszista mert mert 1960-as évek végén pakisztán bevándorlók ellen voltak elkövetett erőszakos cselekmények,DE Észak-Angliában és Skóciában voltak antirasszista és baloldali bőrfejüek is

2010. jún. 9. 22:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért, mert az emberek tájékozatlanok, és bezárt agyúak.
2010. júl. 2. 13:57
 8/9 anonim ***** válasza:
a skinhead stílusnak nem sok köze van a rasszizmushoz, lagalábbis a gyökereinek nem....
2010. júl. 4. 01:02
 9/9 anonim ***** válasza:
mert magyarországon a SHARP vagy OI skinheadek száma elhanyagolható, sőt nem is tudnak róluk az emberek,
2011. jan. 18. 23:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!