Nők napjára kaptam egy cserepes lila jácintot. Hogyan kell gondozni?
Figyelt kérdés
mármint milyen gyakran öntözni es mekkora korában kell átültetni nagyobb cserépbe?2010. márc. 9. 15:25
1/3 anonim válasza:
öntözni akkor kell amikkor száraz a föld teteje, de lehet gyakrabban is csak akkor öntsd ki alóla egy fél óra múlva a maradék vizet. Átültetni pedig szerintem nem kell, bár a cserép méretétől függ, illetve ha jót akarsz neki akkor évente átlehet ültetni h friss tápanyag gazdag és kicsapódott sóktól mentes földet kapjon. :)
2/3 anonim válasza:
Ha elvirágzott,a kertbe kell kiültetni.Vagy ha nincs kerted,akkor elvirágzás után vedd ki a cserépből,tedd sötét,száraz helyre,és jövőre ültesd újra cserépbe hajtatni.
3/3 anonim válasza:
miért kéne kivenni? nekem mindig benne marad és semmi baja nem lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!