Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nők napjára kaptam egy cserepe...

Nők napjára kaptam egy cserepes lila jácintot. Hogyan kell gondozni?

Figyelt kérdés
mármint milyen gyakran öntözni es mekkora korában kell átültetni nagyobb cserépbe?
2010. márc. 9. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
öntözni akkor kell amikkor száraz a föld teteje, de lehet gyakrabban is csak akkor öntsd ki alóla egy fél óra múlva a maradék vizet. Átültetni pedig szerintem nem kell, bár a cserép méretétől függ, illetve ha jót akarsz neki akkor évente átlehet ültetni h friss tápanyag gazdag és kicsapódott sóktól mentes földet kapjon. :)
2010. márc. 9. 15:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha elvirágzott,a kertbe kell kiültetni.Vagy ha nincs kerted,akkor elvirágzás után vedd ki a cserépből,tedd sötét,száraz helyre,és jövőre ültesd újra cserépbe hajtatni.
2010. márc. 9. 15:32
 3/3 anonim ***** válasza:
miért kéne kivenni? nekem mindig benne marad és semmi baja nem lesz...
2010. márc. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!