Mi mindent kell tudni egy gimiről? Hogy lehet bejutni? Kb mennyi pontszámot kell vinni? Stb
gimibe szeretnék menni..
kérlek segítsetek h ti h jutottatok be mi hogy volt mindent írjatok le légyszi
Hogy lehet bejutni?-Elmész megírod a központi felvételit és jelentkezel, majd reménykedsz, hogy behívnak szóbelizni, aztán felvesznek.
Mennyit kell vinni?- Az általános iskolai jegyeidből, vagy felvételivel együtt összesen? Amúgy iskola válogatja, mindenhol megszabnak egy ponthatárt és az a felett végzőket veszik fel. Szóval minél több pontod van annál jobb.
Hogy én hogy jutottam be?- Megírtam a felvételit és felvettek. (abban az évben nem volt szóbeli)
Elég érdekes a kérdés amúgy, részletezhetnéd kicsit hogy miről és ami elég fontos, melyik gimikről szeretnél többet tudni. Nagyon különbözőek a követelmények, maguk a gimik is. Szóval találd ki melyiket célzod meg. (és az se ártana ha tudnánk, hogy 8. után, vagy 6. után mennél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!