Emulátoros játék rosszat tehet a gépnek?
Figyelt kérdés
hallottam már olyanrol hogy leéghet a gép ha emulálok egy ps2-es játékot de nemtudom mi igaz ebböl. nekem van sok kedvenc régi játékom xboxrol amit nem adtak ki a gépre. szerintem nektek is van pár ilyen játék. kérdésem az hogy a gépben kárt tehet ha egy konzolos játékot inditok el gépen?2015. aug. 16. 11:00
1/5 anonim válasza:
Ez baromság. Miért, és milyen módón égetné le egy emulátor a gépedet? Én is használtam már emulátorokat, de soha semmi baj nem volt velük. Egyébként meg egy ps2-es játéknak olyan kicsi a gépigénye (a mai gépekhez mérve), hogy ki sem tudja használni egy átlagos PC kapacitásait.
2/5 A kérdező kommentje:
úgy viszi a ps2 játékot egy gép ha 4magos,8giga ramos és int vga van benne?
2015. aug. 16. 15:24
3/5 anonim válasza:
A 4 mag és 8 giga memória dorván túlteljesíti a követelményeket. Az integrált videókártyából annyi féle van, hogy ezt így nem lehet megmondani. De egy olyan alaplap, ami megeszi a 4 magos processzort, és ennyi memóriát, valószínűleg a célnak megfelelő integrált grafikus meghajtóval rendelkezik.
4/5 A kérdező kommentje:
asus alaplap tehát gamer
2015. aug. 16. 17:02
5/5 anonim válasza:
Oké, az asus 10 éve is gyártott alaplapot... Egyébként az, hogy asus, még nem jelenti azt, hogy gamer cucc lenne. Annak is vannak belépő, általános, illetve üzleti célú gépei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!