Szerintetek melyik nevet adjam?
Figyelt kérdés
Egy regényt szeretnék írni, és nem tudok dönteni hogy melyik nevet válasszam a főszereplőnek.
A nevek:Emil,Hari,Joel,Leó,Leander (ezt úgy becézném hogy Leni),Noel,Nikander (ezt Nikának becézném)
A karakter tulajdonságai: kedves,kicsit félénk,vicces de komoly is ha kell.(tudom hogy ez kevés, de eddig csak ennyit tudtam ki gondolni)
Szerintetek? Ti is írhatok nevet ha szeretnétek.
2015. aug. 15. 01:08
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és még Kolin ami tetszik.
2015. aug. 15. 01:12
2/6 anonim válasza:
Nekem ezek közül a Noel tetszik, a Leó és az Emil is oké, de ezt igazából neked kell tudni :)
3/6 anonim válasza:
Szerintem ebből Emil a legeredetibb, a legkülönlegesebb. Nikának meg nem becézném; még az énekesnőtől elvonatkoztatva is, önmagában Nika hallatán először egy nő ugrik be. Ja, várjál, Leander se rossz, Joel meg szimplán nem tetszik. Hari meg Leó meg Noel, hát Noel név mostanság szerintem eléggé felkapott, mint név, de mondjuk könyvben, filmben még nem találkoztam vele, de nemtom. Leó meg hát én is ezt a nevet adnám saját írásomban főszereplőnek, csak belefutotottam miután már tök sokat megírtam belőle egy másik sztoriba, van vele egy közös pont is, a két történetben, és akkor gondoltam, hogy változtatok a nevén. Hari meg hát nemtom, szerintem sok Harival, Harryvel találkozni, szóval hát nemtom, de amúgy úgy is csinálhatod, hogy utólag irkálod be majd a nevet, ceruzával mondjuk teszel egy x-et, vagy az nem is szükséges, szóval ami végeredményben a leginkább illik hozzá, vagy saját módszerem; kihúzogatom egy listán azokat a neveket, aminél van a felsorolásban, ami jobban passzol rá.
4/6 anonim válasza:
Azt írom, hogy mi NE legyen:
Hari, Joel, Leander (ez egy növény neve, ugyanmár) + Nikander.
Az Emil kifejezetten tetszik, a többi semleges.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor szerintem az Emil lesz az. :D
Köszi a válaszokat, mindenkinek megy a zöld pacsi. :D
2015. aug. 15. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!