Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mennyire jogszerű egy szomszéd...

Mennyire jogszerű egy szomszéd részéről elvágni a hozzám futó telefonvezetéket?

Figyelt kérdés
Szomszédom kerek-perec kijelentette, hogy elvágja a hozzám befutó vezetékes telefonvezetéket, ami az ő telke felett ível át. Mennyire jogszerű ez? Én nem járultam hozzá, és közöltem vele, hogy ezt a szolgáltatóval ill. egymás között kell megbeszélnünk, lévén, hogy ez az ingatlanom értékét is növeli, ha van bent vezetékes telefonvonal. A válasz az volt, hogy: "k...vára nem érdekel", és el fogja vágni.

2015. aug. 14. 21:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs joga hozzá... ha nem TE vezetted így be a vezetéket, hanem hivatalosan van úgy megoldva, akkor nem teheti meg, én a helyedben szólnék a szolgáltatónak, hogy próbálják meg orvosolni, mert egy őrült mintjárt levágja, és szólnék a rendőrségnek!

Szemét állat! (nem te, a szomszéd!)

2015. aug. 14. 21:44
 2/2 anonim ***** válasza:

vannak állatok.

nekünk oszlopot kellett állíttatnunk saját költségen, (osztatlan telek), mert a szomszéd nem engedte, hogy a padlásán lévő, addig használt tető kiállást megerősítve használjuk a villanyvezetéknek.

Aztán, amikor meglett az oszlopunk, akkor szögekkel rárakta a 4 toldási ponton összdugdosott hosszabbtóját, hogy legyen neki fény hátul is a szalonnasütéshez.

Engedm meg rázzon jól meg az eső miatt az áram ....

2015. aug. 15. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!