Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kölföldrol Hazaköltözés állás...

Attilacork kérdése:

Kölföldrol Hazaköltözés állás keresek. Otletek?

Figyelt kérdés

Irorszagbol koltozom haza 12 ev utan,olyan allast keresek amivel kamatoztathatnam az angol tudasomat.

A problema csak szakmunkas bizonyitvanyom van.

Talalok majd otthon olyan allast amihez szukseges a nyelvtudas a szakmunkas bizonyitvany pedig eleg?gondolta pl:hotel recepcios munka.esetleg egyeb otletek..?koszonom

2015. aug. 13. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:

En is Irorszagban elek, miert mentel haza?

De hogy a kerdesedre is valaszoljak: mit dolgoztal idekint? Abban a munkakorben nem akarsz elhelyezkedni? Az a gond, hogy Magyarorszagon keves munkakor van, ahova nem kell magasabb vegzettseg es angol nyelvtudas szukseges. Ahogy irtad, a vendeglatos szakmak pl. ilyenek, de hat ehhez is vegzettseg kell, a sok turizmusbol diplomazott fiatal sem tud elhelyezkedni, es tobbnyire ok mennek a hoteles poziciokba, mint a recepcio. Szoval ez relevans tapasztalat nelkul szerintem nem fog menni, attol nem fognak elajulni, hogy tudsz angolul, mert sokan tudnak. :(

2015. aug. 13. 10:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Korod? Mihez értesz?
2015. aug. 14. 16:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a kommenteket!

Nem csak a honvagy huz haza,tudjatok egyszer eljon az a pont hogy _eleg_.22 voltam mikor ide kijottem most 34 vagyok.tudom es sokat hallom hogy "ne gyere haza"de en megis kiprobalnam hisz meg mukaviszonyom sem volt otthon..kezdetben segedmunkas majd egy raktarba manager helyettes voltam.papirok nelkul..na ez az ami otthon mindig kell..megfordult a fejemben h elmegyek kozepfoku angol nyelvizsgara.igy talan tudnam kamatoztatni a megszerzett nyelvtudast.szakmamban nem szeretnek dolgozni minositett hegeszto,mert nem igazan erdekel,nem is ertek hozza.tovabbi szep napot..

2015. aug. 15. 07:31
 4/5 anonim válasza:
A turizmus éppen hiány szektor sok hotel, étterem keres embereket, ezt tudom mert túrizmus bol van diplomám tanultam kerestem utána, bármi lehetsz még ha komplett karrier változtatás is. Ez ne állítson meg! Én is így vagyok vele mivel 9 év után végelett a tanulásnak és keszulok haza, de a család marad..
2016. márc. 18. 01:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Hogy vagy? Mi történt?
2019. febr. 20. 05:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!