Mi kell ahhoz, hogy valaki "tömeg" legyen? Valamint, akkor most én is az lettem?
Figyelt kérdés
Sokat látom, hogy akik pl.: tatto choker-t (bocsi, lehet, hogy nem így írják), vagy olyan magas derekú rövid gatyát hordanak, meg az olyanok, akiknek van Tumblr-jük "tömegek" lettek. De miért? Azért tömeg, mert sokan használják őket?
Rám azért mondják, hogy tömeg vagyok, mert sok bandás pólót hordok, és mert szeretem az adott együtteseket.
Tehát, akkor lesz valami tömeg meg divatcucc, ha sokan hordják?
(Bocsi a témakör miatt, nem tudtam, hogy hova tegyem)
2015. aug. 12. 21:31
1/2 A kérdező kommentje:
Hopp, kicsit félrefogalmaztam. :D
*Mi kell ahhoz, hogy valaki vagy valami "tömeg" legyen?*
2015. aug. 12. 21:32
2/2 anonim válasza:
Ezt buta emberek találták ki, mert zavarja őket, ha valakinek tetszik egy stílus és azt követi.... Hogyan lesz tömeg? Valójában már megdefiniáltad , a "tömeg" fogalmát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!