Nyelv piercing után?
Figyelt kérdés
Most szúrattam nyelv piercinget és nem tudom hogy mit ehetek és mit nem aki szúrta nekem nem mondott semmit annyit mondott "tejfölt meg ilyeneket. Szóval akinek van az letudja nekem írni hogy mit ehetek és mit nem?2015. aug. 12. 19:07
1/5 anonim válasza:
Olyan mint a fogászati seb, tejtermékeket kell kerülni meg az alkoholt elvileg, de szerintem az csak fertőtlenít :D Dohányzást is vedd vissza ha füstölsz
2/5 anonim válasza:
Két hétig semmi tejterméket ne egyél álltalában ket het utan lehet pc cserére is menni (ugye a kisebb szár érdekében) a duzzanat 3-4 napig tart de szemelyenkent nagyon eltérő (én kedden szurattam de még mindig fel van dagadva) nah amig fel van dagadva addig a leveseket és fözelékeket részesítsd előnyben söt ha jót akarsz csak ezt egyél és minden etkezes utan öblögess fertőtleníts:)a többit az első kommentelő elmondta. Sok sikert!:)
3/5 anonim válasza:
Az alkohol nem fertőtlenít kifejezetten árt neki! (Ez lemaradt:p)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. :)
Ez a piercing cserét szerintem magamnak kell megoldanom. És még annyi h te mivel fertőtleníted?
2015. aug. 14. 22:28
5/5 anonim válasza:
Nekem phlogosolt ajanlottak de neomagnolt hasznalok az is uyganolyan jo:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!