Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Sírtam és szomorú vagyok,...

Sírtam és szomorú vagyok, valaki feltudna viditani?

Figyelt kérdés

:( vagy mit szoktatok ilyenkor

én csak a csokit eszem de még mostsem jó

2010. márc. 8. 19:04
1 2
 1/11 anonim válasza:

szia! de rossz hogy szomorú vagy !! hátt nem tom mivel tudnálakk felvídítani van esetleg msn-ned úgy egyszerűbb lenne!!

15/L

2010. márc. 8. 19:11
 2/11 A kérdező kommentje:
van de ott sincs kedvem beszélni:( még bnőimmel se
2010. márc. 8. 19:13
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor ha nincs kedved msn-ezni mit szeretnél?? :O

sajnálom, h szomorú vagy!! én is az vagyok!!

:S és én szívesen msn-eznék valakivel! De nincs senki akivel érdemes lenne! :( ezért fel se megyek! :(

15/L

2010. márc. 8. 19:21
 4/11 anonim válasza:

Én mindíg msn-ezek ha szomorú vagyok...meg általában feltudom vídítíni a szomorú barátaim...vagy írok...amit most is kéne csak hátt nincs kedvem..meg fognak enni az olvasóimm hihi...ha meggondoltad magad írj csak bnyugottan tőlem itt is beszélhetünk..vagy nem tom...

Első válaszoló

2010. márc. 8. 19:24
 5/11 anonim válasza:
nesirj és ne legyél szomorú. énis sirtam és énis szomoruvagyok. Aki nem szereti a hideget ne legyen hoember jo?:D
2010. márc. 8. 19:48
 6/11 anonim ***** válasza:
csak annyit mondhatok, hogy az élet szép...csak a jó oldalát kell nézni. Bármiért is vagy szomorú, csak felfogás kérdése. Ha nem hiszed, írd le a szomorúságod forrását én majd leírom annak a jó oldalát.
2010. márc. 8. 19:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Tüsszentettél már koporsóba? Na jó ez nagyon idiótaság xd De legyen jókedved holnap már egy új nap virrad! :D
2010. márc. 8. 20:35
 8/11 A kérdező kommentje:
köszi hogy irtatok jól esett, mostmár msn-ezek barátaimmal talán kicsivel jobb lesz
2010. márc. 8. 21:37
 9/11 A kérdező kommentje:
első szívesen beszélnék veled is msn-en irj privit és megadom a címem:)
2010. márc. 8. 21:37
 10/11 anonim ***** válasza:

akkor mondok egy viccet

Nyuszika meg az erdőben, és mosógép.

2010. márc. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!