Van olyan, aki több mint 90%-ban ad hasznos válaszokat és már viszonylag régóta itt van? Az hogy csinálja?
Oké ha valaki új, akár 100% is lehet. De több idő után már biztos, hogy nem, mert mindig lesz, aki lepontoz. Én nem vagyok itt túl régóta, de mindig hasznos, normális válaszokat adok, helyesen értékelek és mégis csak 73%-ban adok hasznos választ és 85%-ban értékelek hasznosan.
Ti mennyire nézitek amúgy a százalékokat? Nektek mennyit jelent? És mit lehet tenni, hogy ne romoljon le annyira?
Teljesen haszontalan az értékelősdi, hiszen nagyon sokan az alapján osztanak zöld vagy piros kezet, hogy a válaszoló egyetért-e velük vagy nem, nem pedig az alapján, ohgy hasznos-e a válasz.
Mellesleg vannak olyan témák, ahova kevés idióta jár, tehát ha valaki ott ad hasznos, lényegretörő válaszokat, akkor könnyen tartható a 90% fölötti eredmény.
Az, hogy 70% körül jár az értékelésed, leginkább annak a jele, hogy mersz olyan témákban is válaszolni, hol előreláthatólag nem lesz mindenkinek szimpatikus a válaszod, és ezért lepontoznak. Én is iygekszem mindig a legjobb tudásom szerint (nem tartanak buta embernek :D), korrektül válaszolni, és látod, hol tartok %-ok terén. (Voltam már 50 alatt is.) Szerintem nem kell félni akár provokatívabb témákban is megmondani a véleményedet, képviselni az álláspontodat, még ha ez negatív hatással is van a látszólagos (mert ez a százalékos játszadozás nem tükrözi a valóságot) megítélésedre. Ha valakinek szokatlanul magas a százaléka, arról három dolgot szoktam feltételezni leginkább:
1 Még újonc, még nem hempergett meg a mocsokban, amik színteréül szolgálnak itt egyes témaköröknek.
2 Nem meri elmondani a véleményét, vagy nincs neki. Többséggel látszólag egyetértő bólogató János, vagy nem szorosan a témába vágó alapigazságokat szajkózó egyén.
3 Nagyon megválogatja, milyen témákban (milyen mentalitású emberek között) hajlandó válaszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!