Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mondanátok nekem vmi normális...

Mondanátok nekem vmi normális főiskolai/egyetemi szakokat?

Figyelt kérdés
Szóval..Én eddig csak vmi kommunikációs szakon gondolkoztam .műsorvezető szeretnék lenni..csak most eszembe jutott hogy elkéne gondolkoznom vmi máson is.
2010. márc. 8. 15:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen, mert ezzel baromira nem fogsz tudni semmit se kezdeni. Semmittevésből nem sok ember él meg.
2010. márc. 8. 16:05
 2/4 anonim válasza:
Szerintem legyél mérnök.Abból sokféle van.
2010. márc. 8. 16:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Tanulj geodétának. Az építészek lenézik őket, de állítólag rengeteget keresnek, mert kevés van belőlük.

De agrármérnök ne legyél, mert arra nincs igény. Vagy tanulj divattervezőnek, esetleg sztájlisztnak.:)

2010. márc. 9. 15:24
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! :D háát mérnökséeges akármi sztm nem nekem való, viszont régen divattervező akartam lenni sokat is rajzoltam..de aztán ez abba maradt..így most hogy lassan lassan oda érek a pálya választáshoz így ideje elgondolkodnom mit is akarok..:D még egyszer köszi a válaszokat.
2010. márc. 10. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!