Tudom, picit (nagyon) bután hangzik a kérdésem, de egy kirándulás során az egész lány csapat arról beszélt, hogy lerágja vmi a lábad, ha kint hagyod a takaróból, meg hogy lehúz vmi az ágyról, meg Teresa így- Teresa úgy.... És azóta félek nagyon.... :'( Ma este is majd meg sültem, de úgy féltem, hogy nem mertem a lábamat kirakni.... Pedig nagyon meleg volt..
Mit tegyek, hogy ne féljek, mivel tudnám legyőzni a félelmemet?
Ne félj, amikor alszol, úgyse érzed, hogy lerágja a lábadat.
Aztán kapsz műlábat, aminek a viselése szintén nem fáj.
2015. aug. 8. 11:28
3/7 szántóvető válasza:
nem árt óvatosnak lenni.wc-re se ülj rá mert alulról felnyúl valami szörny és az nem lesz túl kellemes.pók is mászhat a szádba amíg alszol,a legjobb ha beragasztod éjszakára.
2015. aug. 8. 11:31
4/7 anonim válasza:
A pici szörnyecskék nem veszélyesek. Mármint a Rézfaszú Bagolyhoz meg a Markolábhoz képest. Na azok igazán veszélyesek.
Apropó, a születésnapi csontvázról hallottál már, aki a születésnapod éjjelén jön el hozzád?
Nyugi gondolj bele hány emberről hallottál hogy pici szörnyecskék megrágták a lábát? :) Ha ez megtörtént volna benne lett volna a híradóba. Ha leakarod győzni a félelmedet csak úgy tudod hogy kirakod a lábad éjszaka és amikor reggel felébredsz teljesen épp egészséges lesz a lábad nyugi. :)
2015. aug. 8. 11:38
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát, igaz a csontváz, ami a szülinapon látogat meg, kicsit.... hogy is mondjam..... :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!