Hogyan tehetem át a képeket és videokat az uj iphonomra?
A messengeres/e-mail es megoldás is jó, de ha olyan fotó/videómániás vagy mint pl én :) akkor javasolnék 2 dolgot:
1 iColud vezérlőpult telepítése a PC - re. Ha telepítetted, jelentkezz be az Apple ID-del, és a Képek/fotóstream mappában az összes képed meg fog jelenni. Előtte ellenőrizd a telefonodon, hogy be van e kapcsolva a Stream, illetve állítsd be hogy csak wifin küldje át, mert hamar lezabálja a mobilneted! Ez csak az átvitelre szolgál ( nem kell zsinórozni ), utána lehet válogatni/mappázni stb.
2 kezdj el használni egy felhő szolgáltatást. Sokféle van, én Onedrive-t használok. Arra figyelj hogy legyen iOS-es app-ja az adott felhő szolgáltatásnak, azt töltsd le a a telódra és mindíg veled lesznek, telón, tableten, laptopon, bármin-csak épp semmi helyet nem foglal.
Ha további kérdésed van, írj bátran, segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!