Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tehetem át a képeket...

Hogyan tehetem át a képeket és videokat az uj iphonomra?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy iphone 6-osra valtottam,iphone 5s-röl!Hogyan tudnám át tenni a kepeket es videokat az uj telomra?Esetleg mesoljam fel a gépemre,es onnan,a telora??Elore is kosz mindenkinek,es normalis válaszokat ha lehet!Elnézést a helyesirasért!

2015. aug. 8. 06:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Oszd meg a képeket a régin és megjelennek az űjon is.
2015. aug. 8. 07:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Biztonsági mentés itunes-al az 5s-ről iphone6 összeköt a géppel biztonsági mentés visszaállítása.
2015. aug. 9. 06:04
 3/4 anonim válasza:
Átküldöd messengeren (?) fuck logic..
2015. aug. 9. 19:34
 4/4 anonim válasza:

A messengeres/e-mail es megoldás is jó, de ha olyan fotó/videómániás vagy mint pl én :) akkor javasolnék 2 dolgot:

1 iColud vezérlőpult telepítése a PC - re. Ha telepítetted, jelentkezz be az Apple ID-del, és a Képek/fotóstream mappában az összes képed meg fog jelenni. Előtte ellenőrizd a telefonodon, hogy be van e kapcsolva a Stream, illetve állítsd be hogy csak wifin küldje át, mert hamar lezabálja a mobilneted! Ez csak az átvitelre szolgál ( nem kell zsinórozni ), utána lehet válogatni/mappázni stb.

2 kezdj el használni egy felhő szolgáltatást. Sokféle van, én Onedrive-t használok. Arra figyelj hogy legyen iOS-es app-ja az adott felhő szolgáltatásnak, azt töltsd le a a telódra és mindíg veled lesznek, telón, tableten, laptopon, bármin-csak épp semmi helyet nem foglal.

Ha további kérdésed van, írj bátran, segítek.

2015. aug. 9. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!