Szerintetek meg lehetne oldani? Vagy nem szükséges? Ha lepontoznak, akkor mindenki ugyanannyira tud leszázalékolni. Az is aki 85-ös és az is aki 23 százalékba ad hasznos választ?
Önmagán a lepontozás nem érdekel, de valaki aki mondjuk tényleg hasznos választ vár, akkor az alapján is mérlegelheti a válaszokat és lehet , hogy nagyon hasznos szakmai véleményem volt é lepontoz véletlenül egy hozzá nem értő. Szerintem ez aljasság. Meg kellene oldani, hogy csak az pontozhat le aki már 70 százalék fölött van. Sok a fogalamatlan é viccből lepontoznak, aztán lehet, hogy én 20 éves főiskolás vagyok, ő meg egy 15 éves "vicces fiú" aki mindenkit lepontoz. Ezt persze nem lehet kiszűrni, hogy ki ilyen. Csak azt látod , hogy leamortizáltak. Ne legyen annyi pontozási joga egy kevésbé hasznos választ adónak, mint aki igeni hasznos válaszokat ad. Nézd meg bárhova bemehetek é felelősség nélkül azt és annyit nyomhatok le akit akarok.
Javasolom: 1. Legyenek a belépőnevek nyilvánosak! Nem kell személyes adat csak a felhasználónév
2. Csak az pontozhasson le nagy arányban vagy egyáltalán aki elért már egy bizonyos értékességi szintet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!