A kereszténység szerint az anime bűn?
Már kicsi korom óta keresztény vagyok, de megtetszett egy anime név szerint one piece, de nem tudom, hogy bűn e vagy nem.
az ismertetője itt van.
Az okkultizmust nem bűn!
jelentése:Természetfölötti, titokzatos erőkben és szellemekben való hit.
Nos a keresztény hitben is van okkultizmus, mivel van túlvilág, tehát nem bűn ilyen szempontból:)
A kereszténység maga bűn. Az egész teljesen ügyefogyott, a vallás korlátozta az emberiséget a fejlődésben, emellett a pénzről szól az egész, aki ennek az elborult rendszernek a tagja és ezért bármit kihagy az életéből az egyszerűen hülye.
Ha ez a kérdést viccnek szántad, eléggé sótlanra sikeredett. Fejlessz humorérzéket, utána próbáld újra.
Ha viszont ezt teljesen komolyan gondoltad, akkor ismét megerősítést nyert, hogy az emberiség megérett a pusztulásra. Gratulálok.
Nem bűn, főleg a One Piece. Az a bűn, ha nem nézed meg :D
-Keresztény lány szólott.
Az okkult azt jelenti "rejtett". Isten rejtette el előlünk, tehát tiltott dolgok. Ide tartoznak a horoszkópok, szerencsetalizmánok, szerencsefigurák, kabalák, egyéb sötét dolgok, mágia, varázslás, jóslás...
Ezek azok a dolgok, amiknél Isten nem azt mondta, hogy gyűlöli a bűnt, hanem azt gyűlöli, aki ezeket műveli.... Szóval nem mindegy, hogy mit teszünk! DE! ezek is megbocsáthatóak, van belőle bocsánat és szabadulás.
Nem tudom, hogy az anime bűn-e, én is most kutatom.... Egyre többen szeretik, és szeretnék tisztán látni... Azt hiszem, talán az a gond, hogy van, aki ebben a világban kezd el élni, ez az összes gondolata, ebből merít erőt stb. Akkor gond van. Ha már mint egy "hit" jelentkezik az életemben, akkor már gond van. De ez lehet bármilyen más dologgal kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!