TheSmith kérdése:
Nincs elég ramom a minecraftba tudnátok valamit segiteni?
Figyelt kérdés
Én 2 gb rammal játszanék maximum de csak 2008 mb-ot ír. Nagyon szeretnék úgy játszani hogy ne laggoljon, de megpróbáltam mindent megcsinálni, de nem sikerült. mindig azirja ha 2 gb rá akarok rakni hogy nincs elég memóriád. MIt tudnátok nekem segiteni. nagyon akarok végre úgy játszani hogy ne legyen fps problémám.2015. júl. 31. 19:56
11/12 A kérdező kommentje:
Még nem pakoltam bele. Továbbrais 2 gb át mutat és win 7 64 bit em van.
2015. aug. 3. 07:51
12/12 szántóvető válasza:
2 giga ram kevés 64 bites oprendszerhez.megnyitod a böngészőt és a kihasználtság 80%-ot mutat.telepíts rá 32 bites win 7-et vagy tegyél bele még 2 giga ram-ot.
van game booster nevű progi amely erőforrást szabadít fel azáltal hogy leállít minden feleslegesen futó folyamatot vagy háttérben futó programot erőforrást szabadítva fel,de nem hiszem hogy az megoldaná a gondodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!